Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też czekam na ten film "W ciemności" a jak Ci się podobał "...koń.." bo mnie tak jak Roxi - bardzo :-)Rozyczke wczoraj obejrzelismy i tak, jak przypuszczalam, bardzo nam sie spodobala. Natomiast W Ciemnosci, to nawet probowalismy sciagnac ze 2 tygodnie temu, ale jeszcze nigdzie w sieci nie ma (nie dziwie sie, bo jeszcze nawet na ekrany kin nie wszedl). To jest moja tematyka i juz nie moge sie doczekac, kiedy go zobacze. A poniewaz to film Holland, to moze i w Edi pokaza...
Dzis robimy sobie seansik komediowy: Ile wazy kon trojanski....:-)
wczoraj ściągnęłam :-) teraz tylko musze trochę czasu na niego wygospodarować, bo on cos ok 2,5h trwa z tego co się zdążylam zorientować. Ale już nie mogę się doczekać aż go zobaczę. Widziałam trailer i zapiera dech w piersiach plus same dobre opinie o nim słyszałamOnes oba super Zreszta lubię brada pitta najlepszy film z nim to "uspieni"jeśli któraś nie oglądała to polecam
(poza tymi na BB of kors)