Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie już na wszystkich stoją w dwóch rzędachu mnie właśnie też półek już brak
- co mnie złości,bo jak chce sobie przypomniec jakąś ,to jest szukanie i przewracanie wszystkiego (tak ostatnio właśnie robiłam,szukając tego "Kevina").U mamy mam wszystkie książki kupowane jeszcze dawniej,bo nigdy nie miałam jak ich zabrać (brak miejsca właśnie).U siostry tez część naszych jest,bo pożyczała ,no i "na razie je trzymaj,bo ja nie mam miejsca".Ale jakbym musiała u siebie wszystkie upchnąc,to jakies rozwiązanie bym znalazła:-)Oj,takJa też lubię kino, bo można się naprawdę skupić na tym, co się ogląda. Nie miałabym jednak nic przeciwko, gdyby troszeczkę przyciszono dźwięk,bo dla mnie w kinie bywa za głośno.
.ja się ostatnio z moim mężem nawet posprzeczałam o to. Skupiam na akcji a ten trajkocze mi nad uchemlubię ciszę jak oglądam film ak ciagle ma coś do powiedzenia![]()

tj. przetwarza głośno to co aktualnie ogląda a mnie wtedy aż 
Ja się też non stop sprzeczam z moim, zwłaszcza że się mądrzy i przewiduje sytuacje. Nosz... nie da spokojnie pooglądać filmu i jeszcze mi za uchem filozofuje...ja się ostatnio z moim mężem nawet posprzeczałam o to. Skupiam na akcji a ten trajkocze mi nad uchemtj. przetwarza głośno to co aktualnie ogląda a mnie wtedy aż
![]()