reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

Kawy staram sie nie pic, pije kiedy mnie boli glowa albo kiedy jest paskudna pogoda i zasypiam w pracy. Ostatnio mam smaka na napije gazowane i popijam fante itp.
Naszlo mnie tez na szampana i wypilam z ogomnymi wyrzutami sumienia mniej niz jeden kieliszek. Dzidzi nic sie nie stanie od takiej ilosci zwlaszcza ze to pierwszy alkohol od 5 miesiecy. Nastepna jednokieliszkowa popijawa w Sylwestra:)

reklama
mi ostatnio wróciła ochota na kawę, więc piję jedną dziennie oszukując się dużą ilością mleka. Ale chyba gorsze jest to, że od początku ciąży wypijam ogromne ilości herbaty :( i to raczej nie słabej. ale jakoś częściej się mówi że to kawa szkodzi.... a to chyba nie do końca prawda.

osinka NAŁĘCZOWIANKA I ŻYWIEC ZDRÓJ robię wody pośrednie tj lekko gazowane polecam
ja popiłam szampana na ślubie koegi 1 łyk resztę mąż ;)

a ja leżę w łóżku i się byczę całe szczęście nie czuję się przeziębiona śłonko adnie świeci ale ja mam ochotę w domku siedzieć poza tym wypstrykaliśmy się z kasy i mam 20 zł w portfelu czekamy na kasę a ta będzie dopiero jutro wieczotrkiem całłe szczęście mamy żarcie ;)

ale dzidzi się coś rozwalił ostatnio powyżej pępka i jakcoś zjem to mi do gardła wraca i mam uczucię ciężkości w żóładku pewnie maluszek ugniata mamuśkę coraz wyżej ::)

a ja właśnie skończyłam moje krówki - tylko 25 deko na jedno posiedzenie, a potem siędziwię, że mi wszystko wsiedzenie idzie ;D

a ja co zjem dzisiaj to mi niedobrze i to bardzo miałabym chętkę na jabłka i pomarańcze ale jabłka staną mi na żołądku a po cytrusach może mie skręcić jadę dzisiaj na rozgotowanym ryżu kisielku i kaszce

reklama
A mnie zaczyna brac na miesko.Tak mnie dzis naszlo na golabki ze pojechalam do polskiego sklepu gdzie maja gotowe dania. I wlasnie zjadlam golabka, krokieta i pyze z miesem zaprawiajac na deser paczkiem takim jak domowej roboty. Chyba pekne po tym lunchu ;D
Kupilam tez mrozone pierogi z truskawkami i serem. Beda na kolacje jesli nie zapomne zabrac ich z firmowej zamrazarki.

Do góry