reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
Właśnie jestem po nalocie teściów :), teściowa uraczyła mnie pączkami własnej roboty, zjadłam już z pięć i ledwo żyję, na jutro zostało jeszcze kilkanaście, więc na śniadanie pączki, na obiad pączki i na kolację też pączki :) + faworki. Nie ma jak to wypieki własnej roboty... mniam :)

jutro dzwonie do babuni zeby wziela sie za paczki ze przyjezdzam ;D,jak bylam w szpitalu to mowila ze wszystko dla mnie zrobi wiec skorzystam ;)

Zapachniały mi w warzywniaku truskawki....i zjadłam całą miskę z bitą śmietanką...pychotka :D

ja nawet ich nie jem jakies sztuczne mi sie wydaja-kiedys kupilam i tak jak agao bez smaku

czegos mi sie chce ::) ale nie mam pojecia co tu by zjesc

Ja już jestem po pączku. Pyszny!
A truskawkami obżerałam się nieprzyzwoicie wczoraj.
Ale mrożonymi. Bardzo mi smakują. :)

ivon pisze:
A ja już zjadłam dziś 3 pączki  ;D I na tym na pewno się nie skończy ;D ;D ;D

Może otworzymy wątek "Tłusty Czwartek" i będziemy pobijać rekordy? ;)
Ja raczej nie mam szans na pierwsze miejsce, bo nie przepadam za słodkim, ale będe dzielnie kibicować ;D
Choc jakby zacząć od wczoraj, to pewnie Anik ma juz medal w kieszeni :D

reklama
Ja za pączkami nie przepadam ale za to faworki mniam maniam Niestety faworków nie ma ale tak myśle, myśle i może pojde zrobić... niech tam moj bobik się podtuczy.

Do góry