reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

mi po mleku jeszcze gorzej pali.............
reni pomaga na 10 min
migdaly tez nic nie dzialaja

a wczoraj to po cebuli mi przylazla bo zjadlam chlebka z pomidorkiem a jak z pomidorkiem to obowiazkowo musi byc cebula

chce kasztanki!!!

reklama
U mnie zgaga pojawia sie po zjedzeniu chleba, na szczęście jem go mało ze względu na moją dietę. Ale jak juz zgaga się pojawi to szok, mam wrażenie że zaraz mi gardło spłonie >:D

U mnie wszytscy mają radochę, że chociaż jedną nieprzyjemną przypadłość ciążową mam...nie miałam mdłości i tego nikt mi nie potrafi wybaczyć ;D

anian pisze:
U mnie wszytscy mają radochę, że chociaż jedną nieprzyjemną przypadłość ciążową mam...nie miałam mdłości i tego nikt mi nie potrafi wybaczyć ;D

a huśtawki nastrojów?, może daj rodzince trochę popalić ;D

Z objawami ciąży to u mnie kiepsko...zgaga, krwawiące dziąsła, jakieś małe zachcianki i ... nic więcej. Ale rodzinka WIE że jestem w ciąży i nie dałam im o tym zapomnieć i do końca NIE DAM!!!! >:D >:D >:D

reklama
Do góry