• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Kubuś rośnie ze hej.....mały przystojniak:tak:
Sikoreczka pokaz dzieciaczków uroczy....
A Lolek to mały łobuz....co słoń poszedł w odstawke?teraz kolej na małpkę-hehe:-D

reklama
Na Kubusia to już mi słów brakuje - chłopak do schrupania :cool2:
Karolek też niezły przystojniacha - rozrabiaka (widzę, że żyrafka rządzi - my też kupujemy "dziecko" ;-))
Sesja Madzi i Adrianka też bombowa - rośnie mała pomocnica mamusi :tak:

Bodzinka Karolek jest super, a jakie miny strzela:tak: i jak ślicznie trzyma?pije z kubka niekapka!!
Sikoreczka-słodziutkie masz te dzieciaki (jak i resztę rodziny). Podobają mi się zdjęcia z wanny, Mała jest taka urocza:-)

:-Dhehe....Sara uwielbia świeze ogórki- potrafi przez cały dzien zjesc całego(wiec w odstawke poszły biszkopty na rzecz ogórków)- ja kroje ogórka wzdłóż na 4 częsci- trzyma go w łapce i wcina i masuje dziąsła bo kolejne zebole nam ida....a i lubi pomidory tez- tylko mniej wygodniej bo obieram skórę i Sara wbija w nie swe zeby i ciumka- i tu bez sliniaka ani róż- a ogórek dobry jest nawet na spacerze Pola:tak:napisz czy Mai smakował??

reklama
rany kilka dni mnie nie bylo i nie moge nadazyc wiec jak wroce z urlopu moge zapomniec o nadrobieniu wszystkiego:zawstydzona/y:
sara swietnie wtglada na autku i jaka z niej juz pannica ogorek widac sakowal bardzo:-)
kubus jak swietnie stoi i slodziutki z niego chlopczyk:tak::-)
karol to kawal chlopa i jak ladnie pije z kubeczka a koncowka od odkurzacza pycha:-)
sikoreczka dzieciaczki masz sliczne a magda prawie na kazdym zdjeciu usmiechnieta

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry