• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Bara dzieki:-)Sliczna ta sukienke moro ma Zuzka:-)My tez lubimy ten wzor:-)Cala rodzinka ma cos moro:-)
Anii to wklejaj i sie chwal:-)Uwielbiam ogladac fotki:-)

Bodzinka twój Karolek nie wyglada na 9 tylko conajmniej na 12 miesiecy:tak:Moja Zuza była duża jak sie urodziła i wszyscy mówia ze na starsza wyglada ale twoj bobas bije ja na głowe:-)

Bara śliczne zdjęcia...Zuza bardzo podobna do Ciebie...dopiero teraz to zauważyłam, macie takie same rysy twarzy. poza tym...jak Ciebie widzę to strasznie przypominasz mi koleżankę ze szkolnych lat...
Bodzinka Szrek pierwsza klasa...a Karol zafascynowany...nieźle ten Twój Smyk się rozwija. nie mogę uwierzyć że niektóre dzieci już tak dreptają...

Loluś bosski! Na tej ostatniej fotce ze shrekiem wygląda mi na 2 latka :szok::-)
Bara - twoja Zuziulka naprawdę do ciebie baaardzo podobna :tak:
Ja tylko raz usłyszałam, że Hania ma oczy po mnie. Żebym nie była matką to bym sie zastanowiła czy to na pewno moje ;-):happy2:

reklama
czesc drogie Mamusie!
Znowu mnie nie bylo...dluuuugoooo
Czy mamy juz chodzace szkraby? Bo moja zatrzymla sie na etapie maszerowania przy scianie i nie chce jeszcze chodzic...... Witam nowe mamy- Super fotki!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry