• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Sikoreczko masz super dzieci, a synek jaki pomocny, juz zmywa:szok: Wogóle to dzieci podobne do Ciebie (o ile to Ty jesteś na tym jednym zdjęciu):-D U mnie tez w łóżku czasami nad ranem spimy w czwórke:szok: ciasno, bo ciasno ale rodzinnie:-D tylko ciągle mówie męzusiowi ze jak nie kupi szerszego łoza to bedziemy spali w poprzek:-p;-)
Karolek jak zwykle przeuroczy, ale bedzie miał pamiątek fotkowych narobionych:-D Super miał tą kompielowa fryzurke, bomba!!!:-D
Zuzanka sliczna jak laleczka:tak::-) Fajne ma juz włoski:-)

Rano musialam przerwac bo mala wstala i trzeba sie było niusia zajac, ale teraz śpi jak aniolek wiec mama moze poszalec:-):-Djuz wklejam kolejne fotki:-)zdjec mamy ponad 200 z wakacji wiec bedziecie je dlugo ogladac:-D

Karolek i Zuzanka śliczni! :-D Bardzo podobają mi się te zdjęcia "kompielowe" fajne fryzurki im zrobiłyście.
Patija na tym jednym zdjęciu to jestem ja, syn mi zrobił. Jakby mógł to by biegał za mną i zdjęcia mi robił. Jeżeli chodzi o te jego sprzątanie to po tem mam dwa razy więcej roboty, ale staram się go nie zniechęcac. :rofl2: Szkoda tylko, że swojego pokoju z taką chęcię nie sprząta.:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry