• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
tak, ja też składam spóźnione życzenia...
Bodzinka tak patrzę na Twojego Małego...jak ładnie macie dopasowany wózek do niego... moja Lilka pływa w swojej spacerówce. dla niej to nawet z głębokiego wózka zrobiona spacerówka jest za wielka.....

Szalona mama wkleja fotki:-)Dziewczynki wklejajcie bo sie samotna czuje, albo jakas uzalezniona:-)Fakt jak maly byl przeziebiony to w domku glownie siedzialam...i fotki pstrykalam.A teraz fotki ze spacerku tez pokaze:-)Ale fakt od aparatu jestem uzalezniona:-)I od was troszke tez, dlatego, ze nie mam tu za bardzo kolezanek, wszystkie mieszkaja daleko i ja czasem strasznie samotna sie czuje:-(

oj Bodzinka rzeczywiscie szalejesz dziewczyno:tak::-). ale skoro masz takie fajne dziecie to wiadomo czemu...
Bara foteczki super. dawaj wiecej zdjec...Zuza jak z obrazka...

Sikoreczka fantastiko dzieciaczki:-)Te zdjecie w ubranku tygryska jest fantastyczne:-):-)A te na, ktorym mala jest brudna, no ekstra:-)A synek genialnie sprzata:-)Ekstra:-)

reklama
My też z niecierpliwością czekamy na fotki waszych dzieciaczków!:tak: Zawsze kiedy wkleicie nowe zdjęcia mój synek siada mi na kolanach i domaga się żeby mu wszystkie dokładnie pokazac. Czasem po kilka razy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry