• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Haneczka jest urocza, i minki robi super:-D
Z Lilci rośnie mała modelka, super wychodzi na zdjęciach, mi najbardziej sie podoba to jak siedzi sama na piasku:-D Pozatym podobna do ślicznej mamusi:tak:
Jak patrze na zdjęcia Oliwci i Lilci to mi sie troche żal robi, ale z Oliwci pulpecik mały;-)Wogóle to sliczne panny:-)
Natalka też jest urocza!!!, ale prezentów nadostawała, slodka dziewczynka:tak:
A z Karolka super chłopczyk, slicznie mu w tej zółtej czapuni:-)

Ani fotki kapitalne....wygląda na to ze 2 foremkowe rodzinki bawiły sie super.....Ani dopiero teraz dostrzegłam jak baaardzo Lila jest do Ciebie podobna:tak:
Lolek duzy chłop- wszystkiego dobrego z okazij 9 miesięcznicy:-):-):-)
Natalka fajowa....witaj na forum!
A Hania to baardzo pogodna dziewczynka- urocza!

dzięks...
Patija słodka ta Twoja córcia a Kondzio jak już stoi:szok:, czad, Natalkę i jej mamusię serdecznie witamy, a ty Bodzinka niezły masz zbiór zdjęć:szok:, Lolo fajny chłopak...:tak:

Super zdjecia! No ale jak moglo by byc inaczej jak sa na nich super dzieci!!!! :-)
Lolek buziaki!!!
Hania swietna jest! :-)
Kondzio super stoi...Kuba potrafi tez stac trzymajac sie jedna reka w lozeczku, ale nie az tak stabilnie...w ogole wczoraj ciotka z nim chodzila i szedl za jedna reke...bylam w szoku!;-)
Natalka na przefajowska dziewczynke wyglada!!! :-)
Lila i Oliwka ...alescie poplazowaly sie!!! Aniii Lila jak modelka pozuje do zdjec na plazy...cudnie musialo byc!! CALUSKI!!! :-) :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry