• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Dorotko ale Ty masz super figure po dwójce dzieci:szok: Zazdraszczam, u mnie brzuch ciagle wisi:baffled::no::wściekła/y: A Wiktorek i Oleńka sa cudowni, tacy podobni do siebie, i tacy śliczni:tak::-) Oleńka ma piekny usmiech:tak:
Monikak a kiedy nam pokażesz swoją slicznotę? Tak mało ją widzimy:tak:
Sikoreczka ale masz słodkie rodzenstwo, podobne do siebie i wogóle mysle ze jak niektóre foremki patrza na takie słodkie rodzeństwa to tez chca więcej dzieciaczków:-p:-D
Bodzinka ale Twoja mama młodo wygląda:szok::-) Karolek słodko spi w chuście, jak się nosi takie duże dziecko???:confused: Ale ma fajne kapcie:-D

Patija mnie sie nosi super:-)Zwlaszcza jak moj maly Dran podnosi wrzask w sklepie;-)Wtedy drania wchuste a zakupy do wozka:-D
Naprawde jak patrze na rodzenstwa to chce miec wiecej dzieciaczkow:-)Zreszta zawsze chcialam;-)
A oto ja w chuscie i w seksi adidaskach z plamami.Rozwalily mi sie na dzialce drugie w ciagu tygodnia sandaly, i dziadek mnie ratowal;-)

Monikak_80 rozbawiłaś mnie, ale no właśnie pokazuj nam swoją rudą piękność, małą Eve :-)
aniii było fajnie (o ile z dwójką małych dzieci można wypocząć :-p) tylko tydzień to za krótko
sikoreczka Twoje maluch są bardzo do siebie podobne, śliiiiiiiiczne masz dzieci
Bodzinka super włoski ma Karlek, a te paputki
Patija też mnie rozbawiłaś, a myślisz że u mnie brzuch nie wisi, ale trudno nie jest najgorzej. Twoje dzieciaki też są słodkie i tak jak każde tu rodzeństwo podobne do siebie.
Patija też zwróciłam uwagę na to moro u Bodzinki , nawet Lolek ma butki w moro :cool::-D.

Patija bo my lubimy moro:-DMaly ma dwie pary spodni moro, dwie czapeczki moro, dwie pary butkow moro, tylko jedne to miekki paputki i juz wyrosl, bluzeczke z wstawkami moro, tata ma moro i mama ma moro:-DI chusta tez moro:-DTylko u nas moro dla malych to maly problem, predzej dla duzych.Ale juz szukam bluz na jesien i mezowi koszulek;-)To taki fajny wzor:-DNajbardziel lubie dodatki moro, nie wiem czemu;-)Dzieki za komplement:-):-)A oto morowy chloptas;-)

Z palaczami ciezko się dogadac, wiem po swojej tesciowej:no:Ciągle gada ze Ona sie chowała przy papierosach, i jej dzieci i zyją i nic jej sie nie przegada do rozsadku:-( Tzn. stara sie nie palic przy dzieciach, ale i tak nie da sie uniknac tego ze małe sie trują.
Karolek czasami wygląda na duzo starszego:) i do twarzy mu w zieleni morowej :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry