• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Hania też ma czapeczkę i bandanę w moro. Wygląda w nich jak chłopaczek ale baardzo pasują do jej zbójnickiego charakterku ;-) Karolek jak zwykle bosski :happy2:
Martusia ślicznie wygląda w tej czapeczce :tak: Że o mamusi jużnie wspomnę ;-):happy2:
Powolutku nadrabiam zaległości, bo coś mi komputer się wiesza :angry:

reklama
Witam,

ogladam wszystkie fotki....ale ostatnio tak duzo ich wklejacie ze nie wyrabiam, kiedys bylo mniej ogladania. Wszystkie dzieci super!
Ja moze nie wkleje tyle... zreszta kto by to ogladal ;-)
1. Ząbki
2. Kuba wykąpany zaraz wskoczy w pizamke i pojdzie lulu....dobranoc :-)

megusek-Kuba ma takie zebolki jak Mata:-D sa przeslodkie
a w szlafoku tez swietnie wyglada i taki duzy mi sie wydaje wow:tak:

dziekujemy a mile slowa :-)

fakt fotek uzbieralo sie troche :tak:tylko dwa tyg nieobecnosci uff staram sie cos nadrobic ale zycia mi nie starczy;-)wszystkie maluszki cudowne slodkie i przepiekne:tak::-)

Bodzinka Twój "morowy" chłopak jest suuper gość :tak:
Maja i Martusia - dwie śliczne imprezowe kobitki
Och megusek ja nie mogę się doczekać takich ząbków jak ma Kubuś u Oli, ale mamusiu Twój synio to chyba nie bardzo do spania na tym zdjęciu po kąpieli ;-):-)

zgadzam się z Ewą. tyle tych zdjęć że i ja czasami nie nadrabiam. wystarczy kilka dni nieobecności i...zonk. ale i tak uważam że nasze dzieciaczki są najpiękniejsze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry