• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Dzieciaki zabójcze!!! wszystkie urocze. Maja Marta urocza, zwłaszcza w tym kostiumie mi się podoba...czyżby to był elfik, wróżka...?, Madzia jak zwykle cudne oczęta, kolejny Teletubiś do kolekcji...Bodzinka okno cudo a Lolek jeszcze większe..., Dj Kuba mnie rozbroił...naprawdę wygląda jak Dj, Dzieciaki śpiące Ewy...Paula i Sebuś wyglądają jak Aniołki. nie ma to jak śniące dzieci...hahaha, Cynamonka no i Kubek w kąpieli...tfu w basenie....super. minę ma zadowoloną więc chyba nie było tak źle.
ja dziś byłam z Lilią na basenie to przez pierwsze pół godziny to był płacz, tak się bała. najlepsze jest to że byłyśmy już na basenie, i przecież w lato to nie chciała w ogóle wychodzić z wody a jakoś tak dziś wyszło...ale ja wybawiłam się fantastycznie!!!

reklama
Maju - z Martusi wykapana mamusia! Śliczna z was rodzinka :tak:
Bodzinko - okno piękne :cool2: Od razu w domku przyjemniej, prawda?
Kuba wygląda jakby w wodzie całe życie spędził, rośnie mały pływak :-)
Paulinka i Sebastianek jak dwa aniołki :-)

Cynamonka-jejciu Kubus juz tak duzy wow swietnie wyglada:tak:
Zuzia- tez sliczna dziewczynka i bardzo podobna do mamy:tak:

Anii- cos w tym rodzaju:-D

dzekujemy za mile slowa

a oto moje Beboczki na domowym balu przebierańców:-D Madzia jako księżnicza a Adrianek pirat:-p Synio mi się rozchorował i niestety na bal pójśc nie mógł więc urządziliśmy w domku:-)

Ostatnia edycja:
Marta śliczna.W stroju wróżki wyglądała rewelacyjnie:-)
Kuba w basenie wygląda jakby był nie raz.Podoba mu się woda:-)
Zuanka piękne dziewczę a w koralikach jak dorosła panienka:tak::-)
Madzia i Adrianek super poprzebierani.Księżniczka i pirat - dopbrana para:-):-)Madza super wygląda w nakryciu głowy:tak:

Ewa twoje aniołeczki śpiące słodziaki:-)
Maja-Martusia śliczności. Najbardziej mi przypadł do gustu aniołeczek ze skrzydełkami:-D
Cynamonka fajnie że macie basenik . Ja od poniedziałku zaczynam poszukiwania basenu dla Adrianka bo mus się pływac uczyc.Chciałabym też Madzię od razu przyzwyczaic do wody:tak:
Bara Zuzinka już bardzo poważnie wygląda. Słodziutka jest :happy2:

No to jeszcze kilka moich wysrobów:-)

00234011628.jpg

10265211628.jpg

00260211628.jpg

00072011628.jpg

00160411628.jpg

00224511628.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama