• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Jak Martynka wyrosła, śliczna dziewczynka.
Kubuś widać że w swoim żywiole
Zuzanna – mała strojnisia w koralach
Sikoreczka – cudna księżniczką i pirat. Jacy oni podobni do siebie :szok:
Bodzinka, Ty chyba czymś tajemniczym karmisz Karolka, bo na niektórych zdjęciach bardzo dorośle wygląda

Skoro już piszecie o jedzeniu to przyznam się, że u nas porażka. Rano 4 łyżeczki kaszki, potem pół jogutru, w międzyczasie kawałek jabłka w łapkę. Obiadek to 100ml pomidorówki, albo jakiejś innej papy ( byle z pomidorem ) i to by było na tyle. No i ciągle ten cyc. Ja nie wiem od czego ten dzieciak jest taki pulchny i ma wydęty bebzon, chyba z głodu..... ech;-)

a ja się przyznam że Lilka je już lepiej. odkąd daję jej łyżkę /którą musi sobie najpierw wybrać, bo oczywiście ja zawsze wybiorę nie tą co potrzeba/ to ona brzechta sobie w tym jedzeniu a ja jej daję. wkurza mnie to, zwłaszcza jak ja jestem cała w tym żarełku no ale cóż...

23490711628.jpg

23520311628.jpg

13125711628.jpg

Tą kolejke mały dostał od moejgo 10 letniego brata:tak:

13200111628.jpg

16152511628.jpg

16225411628.jpg

wklejam foteczki z Sylwestra dla Aniii:-)a pózniej wkleje wam nowe fotosy Zuzoliny, i syneczka mojej koleżanki która urodziła 12 stycznia 2008:-D:-D:-D i znowu zostałam ciocią, jakie to miłe:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry