Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
cos sobie nie moge poradzic z tymi fotkami:-( narazie odsyłam do foto.onet.pl tam sa zdjecia Zuzi od maleństwa do teraz do swiat, szukajcie baragarden i wyswietla sie moje albumy a ja bede probowac u nas mam OGROMNA nadzieje ze sie uda
Majunia ślicznie wygląda w sukienusi i tak słodko z tym misiem...(a to jakiś specjalny dla niej miś??bo ja jeszcze się boję dawać Pauli zwykłe pluszaki). a mamusia jak promienieje szczęściem!!;-)
WOW Kaira, no to mamy uwiecznione pierwsze ząbeczki listopadóweczki:-)
Pluszaki mam specjalne dla niemowląt, które normalnie piorę w pralce z innymi ciuszkami Mai. Mała, czy to duże, czy też małe chętnie się z nimi zmaga, a jak się piżgnie w główkę, to nie płacze jak przy grzechotkach
Kaira Paula sliczne ma te zabeczki, tak fikusnie z nimi wyglada...ajajaj...ja tez Lili daje pluszaki od dawna juz, szczerze mówiac bardziej sie nimi zachwyca niz plastikowymi, Majcia tez fajna dziewczynka, Pola rzeczywiscie niezla laseczka z Ciebie /chyba tylko ja juz zostalam z nadprogramowymi kg.../
Zuzia duża dziewczynka, prosimy o więcej zdjęć. Sara przebojowa pannica, Paulinka ze słodkim buziaczkiem i pięknymi ząbkami, Maja i jej mamusia - fajne babki ;-) anii nie jesteś sama, u mnie zostało jeszcze 5kg , ale już waga pokazuje 54-55kg
U nas ostatnio brak zdjęć, nie było czasu, a teraz ta choroba :-(.
Dorota no to widzę że idziemy prawie łeb w łeb czyżbyśmy miały taką samą wagę / no z małą różnicą, u mnie 56-57 kg/? ciekawe tylko czy ze wzrostem idziemy w parze...ja to mały /niski/ człowiek jestem więc 5 kg różnicy widać u mnie.