reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

cos sobie nie moge poradzic z tymi fotkami:-( narazie odsyłam do foto.onet.pl tam sa zdjecia Zuzi od maleństwa do teraz do swiat, szukajcie baragarden i wyswietla sie moje albumy:tak: a ja bede probowac u nas mam OGROMNA nadzieje ze sie uda

reklama
Majunia ślicznie wygląda w sukienusi:-D i tak słodko z tym misiem...(a to jakiś specjalny dla niej miś??bo ja jeszcze się boję dawać Pauli zwykłe pluszaki). a mamusia jak promienieje szczęściem!!;-)

A to ząbki mojej królewny:-)

WOW Kaira, no to mamy uwiecznione pierwsze ząbeczki listopadóweczki:-)
Pluszaki mam specjalne dla niemowląt, które normalnie piorę w pralce z innymi ciuszkami Mai. Mała, czy to duże, czy też małe chętnie się z nimi zmaga, a jak się piżgnie w główkę, to nie płacze jak przy grzechotkach:-D

Kaira Paula sliczne ma te zabeczki, tak fikusnie z nimi wyglada...ajajaj...ja tez Lili daje pluszaki od dawna juz, szczerze mówiac bardziej sie nimi zachwyca niz plastikowymi, Majcia tez fajna dziewczynka, Pola rzeczywiscie niezla laseczka z Ciebie /chyba tylko ja juz zostalam z nadprogramowymi kg:zawstydzona/y:.../

Zuzia duża dziewczynka, prosimy o więcej zdjęć.
Sara przebojowa pannica,
Paulinka ze słodkim buziaczkiem i pięknymi ząbkami,
Maja i jej mamusia - fajne babki ;-)
anii nie jesteś sama, u mnie zostało jeszcze 5kg :baffled:, ale już waga pokazuje 54-55kg :tak:
U nas ostatnio brak zdjęć, nie było czasu, a teraz ta choroba :-(.

Dorota no to widzę że idziemy prawie łeb w łeb:-D czyżbyśmy miały taką samą wagę / no z małą różnicą, u mnie 56-57 kg/? ciekawe tylko czy ze wzrostem idziemy w parze...ja to mały /niski/ człowiek jestem więc 5 kg różnicy widać u mnie.

daajcie jesc!!!!
pic0087ox1.jpg

szpinak???nie wiem czy mi smakuje???
pic0093nc1.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry