reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
aniii, ja to jak zwykle zresztą nie mogę się napatrzeć na Lilci włosy :tak: .Słodka jest baaaardzo.
A Mati to faktycznie niezły akrobata.Tak się tylko zastanawiam - jak udało mu się przyjąć pozycję widoczną na drugim zdjęciu?? Wygląda jak człowiek-guma :-D

Dziękuje, dziekuje staram sie jakoś uporać z problemami natury technicznej. A nie mówiłam, że listopadowe dzieciaczki są najpiękniejsze???:tak: :tak: Lila to ma włosy już mozna kucyki czesać:)))) ale nadal zapraszam do ONET.FOTO.PL tam sa zdjecia Zuzi lepszej jakosci, tylko w poszukiwaniu musicie wpisac baragarden wyswietli sie ze mam 5 albumow.....zreszta co ja wam pisze jak wy jestescie obeznane:-) jeszcze raz zapraszam

no pięknie sa listopadowe dzidzie:tak: :tak: :tak:
Zuza mały bobo uroczy:-)
Mati to mały przystojniaczek:tak:
Oliwka mała rozrabiara:-D
No a Sarenke to koniecznie trzeba w taki fartuch ubierac- bo sliniaki nam si enie spradzaja- bo rece- czytaj rekawy sa caaałe upaprane- albo jak załoze zwykły sliniak to ona go wezmie do buzi i próbuje zjesc- a faruszek jest the best- ceratkowy na rzepe z tyłu- tylko przetrzec i jest czysty:eek:

no a Lila...ach mała nasz modelka- i te włosy- mi jak zwykle brak słów....bo moja Sara to łysolek- hihi- moja to za rok takich włosów miec nie bedzie- ps.Anii slicznie wygladasz-macierzynstwo Ci słuzy:-) nie wiedac ze Lila maruda Cie tak mneczy- cos sciemniasz;-) buziaki- Sara z mama:-)​

Ja to już nawet nic nie mówię. Tu są takie piękności, że słów brak :szok:. Same achy i echy cisną się na usta, a i to mało. Ja podziwiam wszystkich razem i każdego z osobna. Nie mówiąc o mamusiach, bo to takie zabiedzione. Co ja mam powiedzieć jak przy wzroście 162 ważę 66kg. Do wagi sprzed ciąży brakuje jeszcze 4, a do ideału 11 :zawstydzona/y:

dziękuję dziewczynki za komplementy. fajnie jest czytać że ma się śliczne maleństwo...Lilka jęczydusza właśnie usnęła oczywiście z wielkim płaczem a ja nareszcie mam czas dla siebie i wiecie co...?muszę iść obiad gotować, potem prasowanie...bleee bo potem chcę wyjść...eeee tam, co za życie...

Beti ale przystojnego faceta chowasz :-)
Oliwka kapitalnie wyszła na tych bardzo wesołych zdjęciach :-D
Anii na tym zdjęciu z Lilcią, ślicznie wyglądacie razem :tak:, a te kucyki obłędne :-):-)

reklama
Supcio te wasze bobaski :-) Same słodziaki :laugh2:
Napatrzyć się nie mogę!!!

No to i my:
1) Nadruk mówi sam za siebie ;-):laugh2:
2) Spanko na spacerku - to lubię :-)
3) A tak wywijak na kocyku, że mama ma problemy ze zrobieniem zdjęcia w dobrej ostrości :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry