• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witaj z powrotem Antylopka;-)Ja tez myslalam ze wciagnelas sie w wir pracy i zapomnialas juz o babolkach z bb;-)A jak Adas sobie radzi kiedy jestes w pracy?

A ja mam po spaniu:cool:Jas sie przebudzil na karmienie ale z niespodzianka w pampersie i...kurcze leci druga:eek:No to teraz juz na pewno nie zasnie.

witam babeczki Wojtus dzis sie przebudzil tylko raz w nocy na karmienie o 2,45 a zasnal o 18 no i oczywiscie standardowo wstal o 5,30 teraz wlasnie robi sobie drzemke
ja juz jestem zestresowana niedziela bo musze zabrac malego do kosciola bo jest msza za dziadka wiec nie ma kto zostac z malym w domu tyle dobrze ze akurat w ten dzien na uczelnie ide popoludniu ( pierwszy raz ) wiec moge wziasc ja malego bo tak moja mama musialaby sie zajac malym w kosciele a tak ja to moge stac gdzies z boku i najwyzej jakby robil za 2 organy to wyjde wczesniej :-D

ja juz jestem zestresowana niedziela bo musze zabrac malego do kosciola bo jest msza za dziadka wiec nie ma kto zostac z malym w domu tyle dobrze ze akurat w ten dzien na uczelnie ide popoludniu ( pierwszy raz ) wiec moge wziasc ja malego bo tak moja mama musialaby sie zajac malym w kosciele a tak ja to moge stac gdzies z boku i najwyzej jakby robil za 2 organy to wyjde wczesniej :-D

Będzie dobrze :) My chodzimy z młodym co tydzień od 2 miesięcy i zawsze ładnie śpi, ewentualnie się rozgląda ;) Przeżył nawet mszę w parafii rodzinnej mojego Męża, gdzie jest beznadziejny organista ;)
A dziś wybieram się z Puckiem na drogę krzyżową na 15. W ramach spaceru. Dotleni się trochę, a ja nie chcę chodzić dużo po polu, bo wczoraj mnie za mocno przewiało - gardło i uszy bolały mnie pół dnia.

Mąż pojechał oglądać dwa samochody - kciuki się przydadzą (głównie za to, żeby powstrzymał emocje i racjonalnie do tego podszedł, na szczęście nie pojechał sam ;)). Franek śpi, a ja się zbieram do zamawiania zakupów, bo wczoraj w końcu tego nie zrobiłam. A mam już pustą lodówkę...

a u nas od rana chorobsko :(
Ninka obudzila mnie o 6.30 z kaszlem i lekka goraczka. oczywiscie maz akurat jest wyjechany do soboty, ale na szczescie moja mama do nas dzisiaj przyjezdza. na 12 ide z Nina do lekarza. i tak mysle, ze ta wczorajsza sluzowata kupa i duzo spania od dwoch dni to moze znak, ze Alicje cos tam toczy tez ...

Antylopka - ilo Cie znowu widziec :D

przeczytałam wszystkie strony i nic nie pamiętam :(
wczoraj kupowałam Adasiowi spodnie (znaczy półśpiochy) rozm. 80 -szok
w ogóle to on nosi ubranka od 68 do 80 i wszystkie dobre
zależy od firmy :)

mi trochę wstyd ale Kaja była w kościele tylko na własnym chrzcie ;( a Adaś jeszcze wcale :(

Antylopka witam

========================
Wasze dzieci też tak kichają 'bez powodu' czasem pół dnia???

Noszą jeszcze kombinezony czy już spodnie+kurteczki ???

Ostatnia edycja:
hej:)
a tam praca...
dzięki za miłe przywitanie:)
Adaśko dzielnie walczy - obecnie z dziąsłami, ale również na macie. Pochłonięty jest czasem tak bardzo, że można iele w domu sobie zrobić. Matę już kładę tylko na dywanie, bo młody się przekręca już z pleców na brzuch.
mieszkanko super - jasne i czysciutkie:)

dzisiaj pojade odebrac paszport

Cześć i czołem!
my właśnie śnaidankujemy :-)
Idziemy dzisiaj na urodziny i pierwsze oglądanie córeczki do naszego kumpla. Mała urodziła się 01.02 i dziś po raz pierwszy rodzice ją pokazują. Trochę się boję o Idę, bo ona wieczorami domaga się kąpieli i o 19/20 staje się marudna :-(, ale może jak będzie miała parę dodatkowych osób dookoła siebie, to się powstrzyma od ryków.

Byłam wczoraj u lekarza, bo w prawej piersi zrobił się się guzek. Ropy jeszcze nie ma i mam starać się to wymasować i próbować z pomocą Dzidziusia to odpompować. jak nie będzie poprawy, to antybiotyk :-(

Gabi - my nosimy kombinezon polarkowy, a do fotelika samochodowego kurteczka i spodenki.

reklama
Cześć kochane:)
Nocka ok, jedzonko o 2 i o 6 potem jeszcze spanko do 8, i dobrze że nas starszak obudził bo byśmy zaspali a to pora na antybiotyk była...no własnie mam pytanko do mam które dawały dzieciaczkom antybiotyk taki w zawiesinie....bo Milenka teraz robi dużo kupek, odkąd go bierze, nie są to rzadkie kupki jakieś niepokojące, normalne, ładne ale b. częste, u niej normą jest 1 do 2 kupek dziennie a wczoraj było 5, w nocy kolejna i rano znowu! nie wiem czy mam się niepokoić czy nie...nie chę jej targac do przychodni niepotrzebnie a dzwonić do lekarki do przychodni i pytać o kupki też jakoś nie bardzo:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry