reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

reklama
dokladnie owIrene :)
U nas imie wybrane juz Pola, ale ostatnio kilka dni mi po glowie chodzi Vanessa i od nowa zaczynam dylemat, jakie imie :shocked2: to drugie bardziej pasuje do nazwiska jak sie je wymawia po ang. Juz sama zglupialam.

A ja dowiedzialam się, ze bede miała Nikodema. Normalnie wyśniłam sobie synusia :)))

Wama- imie Pola jest super!! Tez miałam taka opcję imienia dla dziewczyni:)

fajnie wam ze sobie mozecie potwierdzac plec co miesiac. Ja dopiero przy porodzie sie dowiem czy sie nikt nie pomylil. Trzymam kciuki zeby nic sie nie pozmienialo, a tym mamusiom co jeszcze nei wiedza, zeby dzidziusie nie byly niesmiale i pokazaly co maja a czego im brakuje pomiedzy nozkami :tak:

Ja dziś idę do innego lekarza bo mój akurat ma urlop i wybłagam o USG (mój gin mnie już 2 razy odesłał z kwitkiem mówiąc, że o płci dziecka dowiem się po porodzie):-(

dokladnie owIrene :)
U nas imie wybrane juz Pola, ale ostatnio kilka dni mi po glowie chodzi Vanessa i od nowa zaczynam dylemat, jakie imie :shocked2: to drugie bardziej pasuje do nazwiska jak sie je wymawia po ang. Juz sama zglupialam.
Też jestem za Polą :tak:. Vanessa mi się niezbyt podoba w polskich realiach, ale w Stanach może być całkiem ok :confused2:

A ja dowiedzialam się, ze bede miała Nikodema. Normalnie wyśniłam sobie synusia :)))

Wama- imie Pola jest super!! Tez miałam taka opcję imienia dla dziewczyni:)

Marciaa gratuluje synka Nikodema, imie swietne.

Dzieki dziewczyny za wasze odpowiedzi, chyba zrobie glosowanie w rodzinie. Za Vanessa jestem dlatego, ze duzo bardziej pasuje do nazwiska i nie znam nawet jednej osoby o tym imieniu. Pola nieciekawie pasuje do nazwiska (chociaz mam nadzieje ze mloda kiedys wyjdzie za maz hehe) i znam kilka osob o tym imieniu, ale to zawsze bylo moje wymazone :-p

reklama
Jak ja wam zazdroszczę tej wiedzy!Te moje połówkowe ciągle przekładane a już 23 tydzień kończę..masakra.Jedno co mnie pociesza to to,że może do usg bobas będzie już na tyle duży,że bez wstydu pokaże co ma między nóziami:-D

Do góry