reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

reklama
Ja chciałam Zuzie...ale mój J w podzięce swojej cioci za opiekę nad nim w dzieciństwie zdecydował, że jeśli dziewczynka to Ania. DO mnie należy wybranie imienia dla chłopca.... tylko, że co wymyślę to się mojemu nie podoba :-( Antoś ostatnio chodzi mi po głowie ale pewnie i tak stanie na Mikołaju ;-)

Hania to śliczne imię - moja chrześnica tak się zowie :-D

Mnie się bardzo podoba Hania, jak byśmy mieli córeczkę to właśnie tak by miała na imię. U nas będzie Jan Jarosław. Jan po ojcu mojego męża no i Jarosław po moim ukochanym tatusiu:tak:

dziewczyny to ile z marcoweczek bedzie mialo blizniaki?? bo ja juz sie gubie czy wy nazaywacie dwoma imionami czy to imiona dla dwojki dziecki :sorry:

Moja droga- jedną z bliźniaczkowych mamusiek jestem ja.:-) Czy jest jeszcze jakaś podwójna mamusia na marcowym forum?

Co do imion to nad drugim się nie zastanawialiśmy.Nie wiemy czy wogóle dziewczynki będą miały drugie imię. Z drugim imieniem zazwyczaj są same problemy. Trzeba pamietac przy dokumantach itp.

Moja droga- jedną z bliźniaczkowych mamusiek jestem ja.:-) Czy jest jeszcze jakaś podwójna mamusia na marcowym forum?

Co do imion to nad drugim się nie zastanawialiśmy.Nie wiemy czy wogóle dziewczynki będą miały drugie imię. Z drugim imieniem zazwyczaj są same problemy. Trzeba pamietac przy dokumantach itp.

o super, to w takim razie sa dwie Gosie z blizniakami bo gosia bonus i gratis tez ma bliznaki tylko parke..

Czy jeszcze ktos?

reklama
Do góry