reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
I doszła trzecia opcja Wojtek
klaudynaaa
Fanka BB :)
Wojtuś też fajne 
iedzy Piotrem a Adamem postawiłabym na Adama
Kiedy byłam mała szaleńczo podabało mi się imię Piotr i nawet myślałam, że keidyś tak nazwę syna.... Ale mi przeszło. Wszystkich Piotrów, których znam bardzo lubię, wszyscy to solidna firma.
Mamy w rodzinie małego Adamka - super dzieciak, dobry, pozytywny, serdeczny, mówimy na niego Adaśko.
No ale wybór należy do Ciebie
Mamy w rodzinie małego Adamka - super dzieciak, dobry, pozytywny, serdeczny, mówimy na niego Adaśko.
No ale wybór należy do Ciebie
Ja też jakoś tak zastanawiałam się nad Adasiem i Piotrusiem, znam jednego Adasia i jest ten teges nie bardzo i tylko dlatego te imie troszkę traci.
Marcelinka świetne imię ale nie bardzo przypadło do gustu mojemu m.
Mój m chciałby nazwać synka Witold-jak mój teść, a szczerze nie mam na jego temat dobrego zdania, no i Wicia strasznie brzmi.
Jestem z tych nielicznych dziewczyn które jeszcze nie zna płci dziecka. mam nadzieję, ze w poniedziałek, się dwoiem kto mieszka w moim brzuszku.
Marcelinka świetne imię ale nie bardzo przypadło do gustu mojemu m.
Mój m chciałby nazwać synka Witold-jak mój teść, a szczerze nie mam na jego temat dobrego zdania, no i Wicia strasznie brzmi.
Jestem z tych nielicznych dziewczyn które jeszcze nie zna płci dziecka. mam nadzieję, ze w poniedziałek, się dwoiem kto mieszka w moim brzuszku.
klaudynaaa
to trzymam kciuki, żeby się udało dowidzieć
ja mojemu synkowi chcę dać na imię Bronek, podobaja mi sie takie słowiańskie imiona, które kiedyś były często spotykane
ale tez jeszcze nie wiem co za skarb mam w brzuszku 
klaudynaaa
ślicznie 
reklama
klaudynaaa
ja już mamy wybrane, ale ciągle czekam aż się dowiem kto mieszka w moim brzuszku :-)