Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Biedne to nasze Maleństwo. Do Szymonka mówiliśmy po imieniu od 4 MC. a tu... A może jednak, jak twierdzi Szymon, będzie dziewczynka
a imię Lew i w Polsce istnieje przecieżznany całkiem z jednej afery był taki pan o takim imieniu.
zapomniałam. No ale z Mrówką to trochę przegieli;-)
. Aż pewnego dnia przyszedł wieczorkiem,usiadł koło mnie i się spytał czy mi się podoba Piotr.Hmmmm, do tej pory nie wiem skąd Mu to imię przyszło do głowy, ale jak będzie chłopiec to będzie Piotruś.Więc będzie Piotr Adam
. I mi w ogóle nie przeszkadza, że podobno co druga dziewczynka to Maja-uważam że to ładne imię;znam kilka dziewczyn o tym imieniu i są superWiesz jak to jest, uwierzę jak zobaczęojj... Niki no przecież pisałam już że będzie Majeczka :-) a Ty dalej nie chcesz uwierzyć(oczywiście żarcik)
.
wszystko w kolorach: różowy (różne jego odcienie), fioletowy, czerwony... kolory typowo dla dziewczynki
liczę na że się gin nie pomylił bo jak tak to go kurka wodna zaproszę do tego fiołkowego pokoiku