Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny nie dzownc na ten nr (tylko na glowny,bez 3ch ostatnich cyfr)w sprawach paszportowych,jesli nie chcecie dostac ochrzanujakbyście miały jakies pytania to dzwoncie do niej - nazywa się Deirdre Bridger to jest bezpośredni nr do niej 016733104.
podajcie tylko nr waszego form,to te cyferki w lewym górnym rogu formularza na paszport :-) obok kodu kreskowego :-)
podaje nr bo wiem,że na ten ich glówny ciezko sie dodzwonic,jak do każdego urzedu.
;-)
Moj A.dzis zadzowonil bo mu sie wyjazd do PL nagly wydarzyl i potrzebje miec paszport,to sie babka zdziwila skad on w ogole ma ten nr i ze ona nie jest zadna informacja paszportowa itp. a ostatnio duzo Polakow do niej dzwoni z pytaniami;-)
dziwne mi jakoś pomogła.moim znajomym też.dziewczyny nie dzownc na ten nr (tylko na glowny,bez 3ch ostatnich cyfr)w sprawach paszportowych,jesli nie chcecie dostac ochrzanu;-)
Moj A.dzis zadzowonil bo mu sie wyjazd do PL nagly wydarzyl i potrzebje miec paszport,to sie babka zdziwila skad on w ogole ma ten nr i ze ona nie jest zadna informacja paszportowa itp. a ostatnio duzo Polakow do niej dzwoni z pytaniami;-)
![]()
przekazuje co uslyszalam..widocznie limit 'pomocy' sie wyczerpal;-)moze za duzo Twoich znajomych z niej korzystalo;-)dziwne mi jakoś pomogła.moim znajomym też.

pewnie tak.przekazuje co uslyszalam..widocznie limit 'pomocy' sie wyczerpal;-)moze za duzo Twoich znajomych z niej korzystalo;-)![]()
madbebe mi wysłali list w którym prosili o dowody pobytu męza sprzed 4 lat zanim urodziła się Kinga.a dokładnie od grudnia 2005 do 22 grudnia 2009 r.hichotka-o ile dobrze pamietam,to chyba Ty musialas doslac 'dowody' rezydentury?Bo wlasnie dostalam prosbe o to samo i mam pytanie...Skoro mala urodzila sie w pazdzierniku 2009 wystarczy udowodnic pobyt A. od pazdz.2006?I czy doslac mam tylko to o co prosza,bo odeslali mi juz akt urodzenia malej i paszport A.,wiec to zatrzymuje,a dosylam 'dowody'-P60itp.,tak?
Dzieki z gory za pomoc!
Ale skoro mowisz ze tak szybko poszlo po doslaniu to i mi zostaje miec nadzieje....Nam odeslali akt ur.malej,paszport A.i certyfikat zawarcia malzenstwa plus prosba o doslanie;wypelnione formy zostawili sobie
dokumentow...No ale chyba odesle wsio raz jeszcze skoro jest jak piszesz..tak było u mnie.myślę,że lepiej wysłac wszystko jeszcze raz niż później dosyłac to wszystko poraz kolejny.hichotka-dzieki wielkie.I ja tak zrobie.Problem w tym ze malz leci do PL 24go i boi sie ze nie dostanie paszportu na czas,a dowod ma zlamany w polAle skoro mowisz ze tak szybko poszlo po doslaniu to i mi zostaje miec nadzieje....Nam odeslali akt ur.malej,paszport A.i certyfikat zawarcia malzenstwa plus prosba o doslanie;wypelnione formy zostawili sobie
dokumentow...No ale chyba odesle wsio raz jeszcze skoro jest jak piszesz..