reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

Elżbietka pisze:
wlasnie od 23.12 wieczorkiem i w wigilje było przytulanko :) modle sie zeby owocne...

Hmmm ... to w takim razie mozemy testowac w tym samy czasie ;) :p  ...
... ale poki co wykorzystuje na maxsa moje plodziaki ;)

Pozdrawiam

reklama
Elżbietko i wzajemnie :)

Ja równiez oczywiscie poczekam az pokaza sie jakies objawy , a przynajmniej opozniajaca sie @ ;) 

Pozdrawiam

Elżbietka pisze:
ja nie mam pojecie kiedy bede testowac, poczekam na jakiekolwiek objawy.
MoniQa, trzymam kciuki za pozytywny tescik :)

Ja też trzymam kciuki za Wasze i moje testowanko...chociaż u mnie to jeszcze owu nie było....hihihi...ale to tak na zapas...a może poskutkuje ;D

ja od 1 ciąży ale juz to gdzieś opisywałam starałam się 10 lat pierwsze dziecko straciłam w 13 tygodniu z winy lekarzy a potem mi tak narozrabiali w macicy ze juz kazdy kolejny lekarz po kilku latach niedawał mi sznsy na dziecko ale jestem, uparta i udało się choć musiałam całe 8 miesięcy przelezeć plackiem ---warto było   .A jednak psychika czyni cuda jak sie bardzo wierzy

Monika1313m...Twoja historia podnosi mnie na duchu... :)

Wierzę że każda z nas kiedyś będzie nosiła pod serduszkiem maleńki Skarb ;)...trzeba tylko być cierpliwym i wytrwałym w dążeniu do celu...i nie poddawać się!!!

Cześć dziwczyny
My straliśmy się o dziecko prawie 2 lata ale niestety nic nam z tego nie wychodziło. Na dzień dzisiejszy podejrzewam, że stresująca bardzo praca a także ogromna chęc posiadania dziecka miały na to wpływ. Tak to jest jak się czegoś bardzo chce....
Mateusz pojawił się w moim brzuszku wtedy kiedy sie tego najmniej spodziewałam. Akurat byam na etapie szukania nowej pracy więc postanowiliśmy, że zaczniemy się starać o dziecko troszkę później. No i któregoś dnia kiedy miesiączki nie było już kilka dni, zrobiłam tescik, na którym pokazała mi się różowa kreseczka :laugh: Ale byłam zdziwiona no i szczęśliwa oczywiście :laugh: :laugh: :laugh:

Życzę Wam zatem by Wasze starania okazały się owocne znacznie szybciej. JUż dzis życze Wam i Waszym fasolkom, które niebawem pojawią sie w Waszych brzusiach (albo juz są) dużżżzoooo zdrówka!!
Pozdrawiam

Beatka_24 pisze:
Cześć dziwczyny
My straliśmy się o dziecko prawie 2 lata ale niestety nic nam z tego nie wychodziło. Na dzień dzisiejszy podejrzewam, że  stresująca bardzo praca a także ogromna chęc posiadania dziecka miały na to wpływ. Tak to jest jak się czegoś  bardzo chce....
Mateusz pojawił się w moim brzuszku wtedy kiedy sie tego najmniej spodziewałam. Akurat byam na etapie szukania nowej pracy więc postanowiliśmy, że zaczniemy się starać o dziecko troszkę później. No i któregoś dnia kiedy miesiączki nie było już kilka dni, zrobiłam tescik, na którym pokazała mi się różowa kreseczka :laugh: Ale byłam zdziwiona no i szczęśliwa oczywiście :laugh: :laugh: :laugh:

Życzę Wam zatem by Wasze starania okazały się owocne znacznie szybciej. JUż dzis życze Wam i Waszym fasolkom, które niebawem pojawią sie w Waszych brzusiach (albo juz są) dużżżzoooo zdrówka!!
Pozdrawiam

Beatko jak bym czytała o sobie. Ja też się starałam o dziecko ponad dwa lata, też się stresowałam a kiedy odpuściłam to teraz jestem w 27tc i będę miała synka i tak jak Twój będzie miał na imię Mateuszek. Pozdrawiam ;D

reklama
Elżbietka - bardzo dziękujemy za komplemencik :)
Fionko - gratuluję już zaawansowanego zafasolkowania  :) a tekże wyboru imienia. Matusie to fajne chłopaki są :laugh:

Do góry