Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie tym sie pocieszam czytajac te rekordy wagi. Wszystkie trzy mamz sliczne filigranowe, zdrowe dziewczynki. Zreszta wszystkie byly malenkie od urodzenia. Wazne, ze sie rpzwijaja i nie chudna.ale wlasnie tak na to trzeba patrzec, kazde dziecko jest inne i jest git:-)
Wlasnie tym sie pocieszam czytajac te rekordy wagi. Wszystkie trzy mamz sliczne filigranowe, zdrowe dziewczynki. Zreszta wszystkie byly malenkie od urodzenia. Wazne, ze sie rpzwijaja i nie chudna.

Widocznie chce być modelką i dba o linię od urodzenia. Najważniejsze, że jest zdrowa a nie gruba.:-)U mnie moja np. nie była maleńka :-) 3800g a i rodzice malutcy nie są![]()
Widocznie chce być modelką i dba o linię od urodzenia. Najważniejsze, że jest zdrowa a nie gruba.:-)

ja się z jednej strony cieszę że jest taka akurat
nie chce jej rozepchać od maleńkości tym bardziej że jesteśmy taraz na proszkowym
jak by była grubiutka na cycochu to bym się nie martwiła bo to już inna sprawa taki tłuszczyk szybko się spala