Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
cześć dziewczyny.
w piątek wymarzłam w szpitalu czekając na ortopedę i sa tego skutki - przeziębienie mam katar, boli mnie gardło i oblewaja mnie zimne poty, jak zwykle obnizyła mi się temperatura zawsze tak mam - nigdy gorączki
ech smutno się zrobiło ....
Kinga w szpitalu
w kraju smutno ...
już sama nie wiem - teraz mam wyrzuty, że na za wiele sobie pozwalam - to ciągłe kursowanie, imprezki - trzeba było przystopować - też czasem czuję ból brzucha, ale nie potrafię tego ocenić, na ile należy się tym niepokoić??
koga, powiem Ci, że po tej historii z Kingą zaczęłam się sama bać! też latam po domu, sprzątam, szaleję, wcześniej latałam po sklepach i do pracy i nie zdawałam sibie sprawy, że tak łatwo może coś się stać naszym dzieciaczkom...
dobrze, że u Kingi wszystko się powoli unormowało, oby już na stałe!
Dziewczyny, wyskoczyła mi na brzuchu jakaś swędząca wysypka ( drobne czerwone krostki). Mam nadzieję, że to nic poważnego ( gdzieś wyczytałam że pod koniec ciązy może takie coś wyskoczyć). Dobrze, że jutro rano idę do ginki, więc może mnie uspokoi.
kurcze mnie dzisiaj w nocy złapał jakiś dziwny bólek brzusia
wymiotowałam i czułam sie strasznie
ide dzisiaj do ginka mam nadzieje ze bedzie dobrze
to dziwne wyniki mam dobre a na samopoczucie sie to nie przekłada