reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Aniam pisze:
Rany, a mi sie totalnie nic nie chce robic. Nawet pisac na bb- czytam tylko wasze posty a energii brakuje do wlaczenia sie do rozmowy. Nawet jesc mi sie nie chce robic- juz wole siedziec glodna niz palcem ruszyc. Wczoraj pol dnia przespalam. Czy to minie? :(

to nic nie rób!!! ja też tak czasami mam , ze nawet paluchem ruszyć nie mogę
a mój gin powiedział, że na moje bóle rąk nic nie dz sie zrobić bo taki urok ciąży i żebym tylko ręce oszczędzała i np. nie pisała na komputerze!!!!!!!!!!!!! UWIERZYCIE??? mam się pozbawić jedynej ostatnio rozrywki i kontaktu ze światem ::) ::) ::) no bez przesady!!!

no to niezłe z nas bidulki - każdej coś doskwiera :(

a ja właśnie obciełam sobie opuszek palca - tak dla odmiany :( - ostatnio jestem taka niezgrabna i ciągle albo się przetnę, albo oparzę, ale z tym opuszkiem to szczyt!!! >:(

spać mogę tak jak Aniam - godzinami, ale wcale nie jestem po tym rześka i wypoczęta

koga pisze:
no to niezłe z nas bidulki - każdej coś doskwiera  :(

a ja właśnie obciełam sobie opuszek palca - tak dla odmiany :( - ostatnio jestem taka niezgrabna i ciągle albo się przetnę, albo oparzę, ale z tym opuszkiem to szczyt!!! >:(

spać mogę tak jak Aniam - godzinami, ale wcale nie jestem po tym rześka i wypoczęta

dobrze koga , że tej ciąży już niedługo zostało , bo obawiam sie, że jeszcze trochę a byłabyś troszkę niekompletna ;D ;)

ivon pisze:
Dziewczyny, wyskoczyła mi na brzuchu jakaś swędząca wysypka ( drobne czerwone krostki). Mam nadzieję, że to nic poważnego

Pytałam dziś ginki na wizycie o tą wysypkę i stwierdziła, że to pewnie od jakiś detergentów i że to nic poważnego. Uf.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry