reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

tak w ogole to mi sie nic nie chce z dnia na dzien odkladam pranie,prasowanie..............
tesciowa mi zaoferowala ze jutro moze mi poprac ciuszki dla dzidzi jestem w :o,bo kiedys marudzila ze po co prac i stwarzac jakies sterylne warunki nie kumam

reklama
tak w ogole to mi sie nic nie chce z dnia na dzien odkladam pranie,prasowanie..............
tesciowa mi zaoferowala ze jutro moze mi poprac ciuszki dla dzidzi jestem w :o,bo kiedys marudzila ze po co prac i stwarzac jakies sterylne warunki nie kumam

mi też się nic nie chce

dostaąłm full rzeczy od siostry Mirka śliczne dresiki i inne komplety muszę je wyprać ale mi się nie chce

znowu mi duszno i sucho w nosie a bez kaloryferów zima

czuję się dzisiaj jak padlina

sylwia532 pisze:
a ja zwlekam i zwlekam z zakupem cyckonosza,mam ten sam problem co mama boo ,ze starych wyroslam,kupilam wiekszy a tu za 3 dni za maly ::),a te do karmienia maz kiknal w internecie i widzialam jgo usmieszek.............te klapy.......a w ogole nie lubie takich miekkich...........gatek przecudnych nie kupije
Sylwia ja w końcu poszłam, zmoblizowałam się i kupiłam :) Mam 85 C, ale jest jeszcze odrobinkę za duży, więc jestem spokojna :) A kupiłam w Auchanie za 10 zł, boże ja to wszedzie jakąś promocję wywęszę :D :D :D

Ale z tym stanikiem to faktycznie problem- nie jestem w stanie przewidziec ile jeszcze mi przybedzie. Podobno jeden rozmiar, ale jak ogladalam oferty stanikowe dla mam karmiacych, to oni maja jakas dziwna numeracje. I tak np. teraz mam 85 C, a wedlug rozmiarowki jednej z firm, powinnam nosic ich 85 B . Canpol na swoich stanikach nie podaje centymetrow, tylko ogolnie A, B, C, no i nie wiem jak wybrac. 85 D? Czy jeszcze inaczej??? Kto ma doswiadczenie? A jak mi juz wiecej nie przybedzie? A ile trzeba brac zapasu na wkladki laktacyjne???

Aniu wydaje mi się, że w stanikach typowo do karmienia, czyli tych z bawełny i bez fiszbin nie musisz "brać" zapasu na wkładki, bo są one bardzo rozciągliwe.

Sylwia ja w końcu poszłam, zmoblizowałam się i kupiłam :) Mam 85 C, ale jest jeszcze odrobinkę za duży, więc jestem spokojna :) A kupiłam w Auchanie za 10 zł, boże ja to wszedzie jakąś promocję wywęszę :D :D :D

cholera, przymierzałam te staniki i wydawało mi się, że mi sprasowały cycorki :( i nie kupiłam

reklama
Ja tam nie zwracałam uwagi czy sprasowały mi cycorki czy nie. Troszkę luzu jest, ale i tak wziłęam. Nawet jest niezły. A i tak tylko na noc będę zakładać, bo na dzień to sobie kupię zwykłe rozpianae z przodu, albo po prostu z odpinanymi ramiączkami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry