reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

cześć dziewczyny! własnie się zwlekłam z wyrka, tzn. dalej siedzę w piżame i szlafroku ;)

znacie jakis surop, który mozna pić w czasie ciąży? zadusi mnie ten cholerny kaszel - zaraz pogogluje w internecie, może znajdę jakies informacje na wypadek gdybyście nie wiedziały... może któraś jakis piła??

reklama
Agao - mój się spina od czasu do czasu, ale nic nie biorę. Mały ciśnie w dół i kłuje mnie szyjka (chyba to szyjka)- zwłaszcza jak łażę. W przyszłym tygodniu idę do doktora - zobaczymy jak się sprawy mają ;D Wczoraj upuściłam sobie krwi - i wszystko ok jak zwykle :D

osinka pisze:
cześć dziewczyny! własnie się zwlekłam z wyrka, tzn. dalej siedzę w piżame i szlafroku ;)

znacie jakis surop, który mozna pić w czasie ciąży? zadusi mnie ten cholerny kaszel - zaraz pogogluje w internecie, może znajdę jakies informacje na wypadek gdybyście nie wiedziały... może któraś jakis piła??

osinko jak miałam infekcję górnych dróg oddechowych , to gin kazał mi pić naturalny syropek zrobiony w domciu z cebuli (bleeeeeeeee) i sok malinowy i mleko z miodem

dziękuje fionka, już to stosuję, ale coś mi słabo pomaga, przydałby mi się syrop wykrztuśny...
jak mi do jutra nie przejdzie albo się nie poprawi, to podjadę do lekarza

Agao- mi tez sie dzis mocno spina- jak wstalam to kilka razy pod rzad zrobil sie twardy jak kamien.
Osinka ja jak bylam chora miedzy 4 a 5 miesiacem to pilam mucosolvan- teraz wiekszosc lekarzy go ciezarnym przepisuje.

osinka pisze:
dziękuje fionka, już to stosuję, ale coś mi słabo pomaga, przydałby mi się syrop wykrztuśny...
jak mi do jutra nie przejdzie albo się nie poprawi, to podjadę do lekarza

ja tez się wtedy męczyłam dwa razy dłużej niż normalnie ale chciałam uniknąć antyboitykui udało się, a swoją drogą konsultacja u lekarza nie zaszkodzi tylko potem skonsultuj leki ze swoim gin, bo mój jak zobaczył co mi internista przepisał to się za głowę złapał

Czasem lepszy slaby antybiotyk, niz dlugotrwala infekcja. Ja wtedy w koncu dostalam tez antybiotyk, ale taki najdelikatniejszy, ktory dziecku nie szkodzi- tak w kazdym razie mowili wszyscy lekarze, ktorych sie pytalam. A przepisal mi go ginekolog.

reklama
ja dzisiaj miałam tragiczna noc - normalnie takie skurcze, ze mnie budziły - o 3 myślałam co by jechać co szpitala...

wstałam o 4 porobiłam do 7 pospałm do 11 - i jak na rezie przeszło ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry