Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
maga_86 pisze:ona twierdzi,że u różnych kobiet czop może odchodzić od 2 do 4 tygodni przed porodem,a,że do z takimi kiepskimi wynikami mogę nie donosić do końca,to ona mówiła mi już wcześniej,ale,że od końca 36 tygodnia dzidzia jest donoszona,to jej zdaniem nie mam się o co martwić...
Koga mnie też czasem pobolewa po lewej, ale to dzidzia (w moim przypadku) podkopuje. Ja narazie skurczy nie mam ani czop nie nie wydziela. Tylko jaby brzuszek się obniżył. Dam zdjęcia w nd to powiecie czy się obniżył czy nie.koga pisze:maga_86 pisze:ona twierdzi,że u różnych kobiet czop może odchodzić od 2 do 4 tygodni przed porodem,a,że do z takimi kiepskimi wynikami mogę nie donosić do końca,to ona mówiła mi już wcześniej,ale,że od końca 36 tygodnia dzidzia jest donoszona,to jej zdaniem nie mam się o co martwić...
maga - a ten czop śluzowy to jak wyglądał? opisz go troszkę (wiem, że to nic atrakcyjnego, ale spróbuj)
pytam, bo my wyniki z żelazem mamy podobne
a ja sie ślinię tam na dole jak nie wiem co
od 2 dni odczuwam też takie bardzo bolesne kłucie jakby lewego jajnika??
zdarza wam się coś takiego?? az mnie wtedy skręca!