reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Dziewczyny jak bylam w szpitalu (w 3 m-cu ale polozyli mnie z babkami ktore byly juz po terminie) to czop odchodzil dziewczynom przed samym porodem jakies 2 - 5dni ale pewnie jest to spawa indywidualna. Troche tylko mnie dziwi ze moze odejsc nawet miesiac wczesniej. Jedne z nich mowily ze wygladal jak galareta sluzowa,inne ze krwisty. U niektorych odchodzil w czesciach a byly takie co wylecial jako jeden kawalek. Sorki ze tak opisuje ale ktoras o to pytala. Zreszta niech sie wypowiedza te juz dzieciate :) bo ja znam tylko z opowiesci.

reklama
Byłam dziś u swojej ginki i dowiedziałam się, że brzuch będzie się podnosił jeszcze przez... 2tyg :-[ Ciekawe gdzie on mi się zmieści, bo już teraz mam spory kłopot z pomieszczeniem brzucha, biustu i stanika ;)

Napiszcie czy Wy też tak macie wysoko swoje brzucholki...

ja mam nisko cały czas, więc jest mi duszno tylko wtedy jak się najem ;D ;D ;D A z drugiej strony mam wrażenie jakby wisiał mi przy kolanach :D

koga, mnie coraz czesciej kluje w okolicach prawego jajnika, i to zaczyna byc coraz bolesniejsze, dzis na chwile az mnie zatkalo z bolu. Ale to trwalo kilka sekund i tylko w tym jednym miejscu. Zwykle przechodzi mi jak zmienie pozycje.

A ja myślałam, że skończyło się nocne niespanie...
Dwa dni pospałam normalie w oncy, a dziś nie mogę...
No i chyba ostatnio chwaliłam lokatora mojego brzucha, że greczny, że w nocy ładnie śpi... Chyba to usłyszał i stwierdził, że będzie złośliwy :-(

Mi też zdarzają się różnego rodzaju kłucia w dole i w dole po bokach, ale to pewnie naciska na pęcherz albo początki skurczy przepowiadjących...

ależ jestem wku.....
zadzwoniła żona kuzyna, że moja ciotka obgaduje mnie po rodzinie, bo nie chcę słuchać jej rad odnośnie ciąży, pielęgnacji dziecka, chciała mi dać książkę z 65 roku o pielęgnacji niemowlęcia, a ja jej powiedziałam, że jest stara, metody sa przestarzałe i na nic się zdadzą w tych czasach
coista stwierdziła: "tak to jest jak stare baby robią sobie dzieci"
wredna, fałszywa franca, niech jeszcze do mnie przyjedzie....będzie biedna, a mojego dziecka na oczy nie zobaczy >:(

osinka pisze:
ależ jestem wku.....
zadzwoniła żona kuzyna, że moja ciotka obgaduje mnie po rodzinie, bo nie chcę słuchać jej rad odnośnie ciąży, pielęgnacji dziecka, chciała mi dać książkę z 65 roku o pielęgnacji niemowlęcia, a ja jej powiedziałam, że jest stara, metody sa przestarzałe i na nic się zdadzą w tych czasach
wredna, fałszywa franca, niech jeszcze do mnie przyjedzie....będzie biedna, a mojego dziecka na oczy nie zobaczy >:(

a to franca no popatrz
zazdrości chyba pięknego brzusia i maleństwa
nie przejmuj sie ;)

reklama
osinka pisze:
ależ jestem wku.....
wredna, fałszywa franca, niech jeszcze do mnie przyjedzie....będzie biedna, a mojego dziecka na oczy nie zobaczy  >:(

nie rozumiem kogo miała na myśli mówiąc "stare baby"-czyżby sama była w ciąży? ;) ;D

nie przejmuj się osinko starą klępom, niech spada

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry