reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
a ja wreszcie muszę nabyć seksiarskie koszulki nocne z rozpięciem do pępka ;D, bo jakby co to w szpitalu przyjdzie mi latać nago albo w bokserkach męża

mnie ostatnio oświeciło, że coprawda mam wszystko dla maluszka ale to nikt inny tylko JA będę go musiała urodzić i w związku z tym przydałoby się zadbać o wyprawkę szpitalną dla siebie
narazie w ramach oswajania się z tematem kupiłam 2 pary majtek poporodowych, otworzyłam, obejrzałam i prawie zemdlałam ;) ::)...........są poprostu......no słów mi brak

niezłe prawda? Nie wiem jakie masz - ja mam takie siateczkowe...Dobrze, że to tylko na chwilę ;D
Dostałam też dziś biustonosz do karmienia - tak wielkiego jeszcze nie widziałam - jest ciut za duży, ale mam nadzieję, że jak dodam wkładkę i pokarm to będzie w sam raz ;D ;D ;D

tak moje też są siateczkowe ::) ;D o ludzie cudne! stanik tez mam i wygląda jak dwa zszyte berety ;D ;D ;D aż nie mogę uwierzyć że to dla mnie a nie jakiejś gwiazdy filmów dla dorosłych ;D ;D ;D no ale fakt że taka gwiazda nie miałaby okienek do karmienia ;D

catherinko mój mąż był zachwycony, stanik rozpoznał ale na widok majtek zapytał do czego mi to ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry