reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

cześć! :)
jestem strasznie zadowolona, pojechałam dziś na zakupy - kupiłam w końcu dla siebie staniki!!! :laugh: facet w sklepie na oko mi dobrał ;) z moich obliczeń wychodził mi rozmiar G, a zakupiłam C ;)

reklama
szczęściaro! to jeden kłopot masz już z głowy! :)
a ja się cały czas zastanawiam nad rozmiarem do karmienia - przed ciążą miałam 75A, teraz 80B no i nie wiem - nie wydaje mi się żebym podczas karmienia doszła do C - jak myślicie?

kończ\ymy z tapetami...

jutro jeszcze tylko karnisz, roleta i drobiazgi...

i będę miała nową kuchnię !!!!

ojoj
padam

Fajnie, ładnej kuchni to Ci zazdroszczę... :-)
My mamy taką mało apetyczną... A dla mnie kuchnia, z racji tego, że tam się przygotowuje jedzenie i często tewż je, musi być ładniutka i czyściutka. Mamy tylko pomysł na pomalowanie szafek, bo ich kolor jest ble...jakiś brąz z minionej epoki -a to zawsze jakoś tak odświeży i rozjaśni.
No bo nie ma sensu wydawać kasy, skoro będziemy tu mieszkać tylko do grudnia.

a ja sie juz spakowałam do szpitala.....jeju,ale tego sie nazbierało.....torba jakbym jechała na wakacje ...:)

a my zmęczyliśmy wykładzinę, w czwartek przyjada meble - do tego momentu mamy w pokoju łózko, biblioteczkę, komputer i tonę worków. potem układanie w meblach i w okolicach 15 wielkie pranie. już sobie zaklepałam klucz do suszarni na cały tydzień. ;D

ależ jestem dziś wściekła - wczoraj wybiła mnie ze snu koleżanka - zadzwoniła po 22, wcześniej dzwoniła przed 17 i gadała ponad godzinę, cholera mało jej było i dzisiaj o 8:20 zrobiła mi pobudkę, wkurzona jestem jak diabli, bo się nie wyspałam ani ja, ani Krzysiek, na mózg jej chyba padło >:( >:( >:( zapomniałam wyłączyc telefon >:( >:( >:(

osinka - no to się można wściec!
nas też telefon obudził - a w zasadzie 3 pod rząd, ..... ale o 12 ;D ;D ;D

dziś są imieniny Agaty :) :) i mąż właśnie zrobił mi śniadanko do łóżka :laugh:

osinko - a ty dla Twojej małej co zrobiłaś? ;) czy będzie obchodzić w listopadzie?

reklama
koga pisze:
osinka - no to się można wściec!
nas też telefon obudził - a w zasadzie 3 pod rząd, ..... ale o 12  ;D ;D ;D

dziś są imieniny Agaty :) :) i mąż właśnie zrobił mi śniadanko do łóżka :laugh:

osinko - a ty dla Twojej małej co zrobiłaś? ;) czy będzie obchodzić w listopadzie?

Koga!!! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!! :) Spełnienia marzeń, spokojnego, krótkiego porodu, grzecznego Bobika, pełni szczęścia w małżeństwie!!! Buziaki :-* :-* :-*

Chodzę zła od rana, musze się powytrzymac, skoro dziś imieninki Agaty! podjadę z Krzysiem do marketu i kupię Jej jakieś ubranko i jakieś smakołyki 8)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry