Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czekałam właśnie, aż coś napiszesz Bo kiedyś sobie powpisywałam Was na gg i mi się przed chwilą zaświeciłaś
Kurcze, ja ostatnio po kilku dniach przerwy znów miewam mega zgagi, i zaczęłam jeść Rennie - niezbyt mi smakuje, ale pomaga. Albo weź sobie coś miętowego.
Hmmm No to nie wiem co poradzić, bo nie znam domowyh sposobów, ale na pocieszenie powiem, że mi się właśnie też zaczyna... W dodatku z minuty na minutę coraz bardziej boli mnie gardło, a zaraz muszę budzić męża, bo dziś nas odwiedza jego mama, a w związku z gruntownym sprzątaniem i maleńkim remoncikiem w mieszkaniu, mamy mega bałagan... A wstyd, żeby tak teściowa wpadła w sam jego środek, chociaż trochę trzeba uprzątnąć. Kurczę, też sobie wybrała moment Nie mogła wpaść za kilka dni, kiedy już będziemy mieć ładnie? ?
Właśnie wypiłam herbatę z miodem i cytryną, ale nic a nic lepiej Soku malinowego akurat nie mam Kurczę, zaraz chyba skoczę do apteki po coś - może coś będę mogła kupić do possania.