reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kaska76, to Twój maluszek będzie pierwszym marcowym dzieciaczkiem :)

Mnie dziś cosik gardełko bierze :( W sumie od wczoraj, może coś polecicie domowego? :)

Czekałam właśnie, aż coś napiszesz :) Bo kiedyś sobie powpisywałam Was na gg i mi się przed chwilą zaświeciłaś :)

Kurcze, ja ostatnio po kilku dniach przerwy znów miewam mega zgagi, i zaczęłam jeść Rennie - niezbyt mi smakuje, ale pomaga. Albo weź sobie coś miętowego.

Hmmm :( No to nie wiem co poradzić, bo nie znam domowyh sposobów, ale na pocieszenie powiem, że mi się właśnie też zaczyna... W dodatku z minuty na minutę coraz bardziej boli mnie gardło, a zaraz muszę budzić męża, bo dziś nas odwiedza jego mama, a w związku z gruntownym sprzątaniem i maleńkim remoncikiem w mieszkaniu, mamy mega bałagan... A wstyd, żeby tak teściowa wpadła w sam jego środek, chociaż trochę trzeba uprzątnąć. Kurczę, też sobie wybrała moment :) Nie mogła wpaść za kilka dni, kiedy już będziemy mieć ładnie? ?:)

O witamy Osinkę :)

;)
taki już urok gości :-D

catherinka, na gardło mnie pomagała herbata z sokiem malinowym, jakos lepiej się po niej czułam, albo mleko+masło+trochę miodu

Właśnie wypiłam herbatę z miodem i cytryną, ale nic a nic lepiej :( Soku malinowego akurat nie mam :( Kurczę, zaraz chyba skoczę do apteki po coś - może coś będę mogła kupić do possania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry