reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Jak tego dokonałaś???? ;)

Nie musiałam niczego dokonywać, on tak ma odkąd wie, że dzidziuś w drodze. Poza tym od zawsze gotuje i to rewelacyjnie, więc w każdy weekend mam przepyszny obiadek :) Z myciem okien też problemu nie ma - sam wie kiedy pora na mycie :)

reklama
Wczoraj polozylam sie spac o 23:30 i do 5:19 rano nie dalam rady usnac. Tez tak macie, klelam cala noc. Mam juz serdecznie dosc tej ciazy, lazenia z wielkim brzuchem, sikania co 10 minut, tej niezgrabnosci. Moze kiedys mi przejdzie ale jak na razie to nie chce nigdy wiecej byc w ciazy.

katiNJ, ojej, nie mow tak, przejdzie Ci na pewno i to juz niebawem, bo za 27 dni. Co do bezsennosci nie moge Ci pomoc, bo ja jak tylko sie poloze to zasypiam, moze cieple mleczko z miodem Ci pomoze:) Tez mam wrazenie ze ta niezgrabnosc nigdy nie odejdzie ale pomysl ze juz niebawem bedziemy tulic Nasze malenstwa i zapomnimy o wszystkich niedogodnosciach (dla pocieszenia - beda nowe) Ale tak na powaznie to trzymaj sie Cieplo i glowa do gory! Pozdrawiam!

Izka, wlasnie wrocilam od lekarza i porod beda wywolywac we srode. No i juz mi zaczyna przechodzic. Kurcze moze lepiej nie wiedziec kiedy sie bedzie rodzic... czy ktos mi moze wyslac na priva swoj nr komorki zebym mogla wyslac smsa ze szpitala?

Dziewczyny, dziekuje za nr telefonow. Mysle ze mam juz wystarczajaca ilosc numerow :) Nie wiem ile kosztuje sms z PL do USA, zwykle jest to roznica kilku groszy. Jakby bylo drogo to nie odpisujcie. Ja sobie przecytam wszytko potem.

Izka-mummy-to-be wiecej pisalam w watku "po wizycie u ginekologa".

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry