reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Będzie dobrze!!
przytul.gif

reklama
Catherinka- moje dzisiejsze łzy to dlatego, że spuchłam strasznie i musiałam się odwodnić trochę ;D A że spuchłam jeszcze bardziej to zmieniam metodę terapii i zaczynam się śmiać :laugh:
A porodu się nie boję ;)

Anik - no właśnie nie bardzo wiem co się dzieje - do tej pory mialam opuchnięte łydki a od wczoraj czuję jak napina mi się skóra i do łydek dołączyły stopy i kostki, i ręce ???

Iwosz, ja mam supchnięte bardzo nogi od kolan do stóp i dłonie bardziej niż zwykle, poza tym na twarzy jakoś źle wyglądam od 2 dni :(

jeśli chodzi o puchnięcie , to ja wyglądam jak balonik , w cięgu 1,5 tyg spuchłam tak, że przybyło mi 5 kg i lekarz mówi , że to woda i przekonałam się , że najlepszy sposób na tę nieszczęsną opuchliznę to duuuuuuuuużo leżeć i wywalić sól z jadłospisu

a ja nie puchne...wszyscy którzy mnie znaja to twierdza ze jestem stworzona do chodzenia w ciazy....przybrałam na buzi ,w piersiach i brzuszku( a on i tak mały...padła nawet opinia ze mam "sportowy brzuszek :) )...zadnych plam czy diod na ciele....podobno teraz wygladam lepiej niz przed ciaza :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry