reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Naprawdę pocieszające jest kiedy czyta się o takich samych stanach... :-)
Super, że mamy BabyBoom!!! :D
Zawsze rażniej, jeśli się chociażby pomyśli, że ktoś inny też tak ma ;D
Ale spoko dziewczynki, już niedlugo :-)

Agao
, ale masz schizy na temat odejścia wód w wannie ;D Nic a nic Ci nie przechodzą :D

reklama
Jestem wykończona mijającym tygodniem, ufff po czterech dniach porannego wstawania i zasuwania przez cały dzień jutro odsypiam i wołami mnie z łóżeczka nie wyciągną ;D ;D ;D
no siły już nie te, a trzeba odpocząć przed weekendem - bo weekendy też ostatnio huczne :laugh:

jeszcze ze 2 tygodnie i ze spraw zawodowych powinnam wszystko pozałatwiać
i muszę się pochwalić, że założyłam własną działalność, tj. kancelarię 8), udało mi się wynająć za symboliczną kwotę takie małe biuro u .... artystów!!! od paru lat pomagam - społecznie - artystom plastykom w Poznaniu, udzielam porad i trochę ich bronię głównie przed okradaniem z pomysłów i utworów, ta grupa społeczna jest mi szczególnie bliska bo studiowałam też kiedyś historię sztuki
wejście do mojej kancelarii będzie więc z ... wielkiej sali wystawienniczej ;D - nie wiem tylko co by na to samorząd adwokacki, całą kamienicę zajmują artyści :laugh: i to raczej bardzo awangardowi :laugh:

a porodu nie wyczekuję - zupełnie mi się poprzestawiało - to przez tę akcję z nóżkami :( - będę chodzić w ciąży do kwietnia! niech sobie mały rośnie zdrowo w moim brzuszku, bo to dla niego lepsze, jakoś wytrzymam 8)
żeby tylko zdrowy był

Koga- będzie zdrowy. Jak ryba!!!

Gratuluje kancelarii. Mnie sie osobiście Twój pomysł wynajmu podoba :)
Podziwiam Cię, że masz jeszcze na to wszystko siły...

I żeby Ci nie było na BB smutno- wytrwam do terminu ;D ;)

wody mam w porządku mały ma w czym pływać wierci się strasznie

jednak zaczynam się panicznie bać porodu masakra mam takiego cykora że latam co chwilę do toalety i już nawet zaparć nie mam

jakoś mi dziwni

a mój mąż poprostu rozanielony jak usłyszał o gina że o ile nie dziś czy jutro to w sobotę

brzuch mi się spina schizy mam i strasznie się boję taki lęk i panika mnie ogarniają że szok :( :( :(

ja mam wrażenie że zaraz urodzę ten brzuch mi się spinan co chwilę ale nieboleśnie podobno to przepowiadające ale mi dziwnie

a śłuzu to mam hektolitry

lekarz mówił że nieraz jak czop utknie w pochwie to się tam rozpuści i wylatuje jak śluz ale u mnie podobno jeszcze jest

a też nie zawsze odchodzi albo nie wiadomo że odszedł

Koga - gratulacje!!

Agao - wiem co przeżywasz! współczuję Ci!!! ja mam jeszcze hektar do terminu, a od ostatniej wizyty u gina, jak pomyślę o porodzie, to mam takie czyszczenie, że szok ;) no i napady paniki, płaczu itp., wykończę się do 28.03

mokkate pisze:
Koga- będzie zdrowy. Jak ryba!!!

Gratuluje kancelarii. Mnie sie osobiście Twój pomysł wynajmu podoba :)
Podziwiam Cię, że masz jeszcze na to wszystko siły...

I żeby Ci nie było na BB smutno- wytrwam do terminu ;D ;)

mokkate - ja też dotrwam :) będziemy razem się wspierać, a raczej Ty mnie ;)

reklama
chyba kaftan mi potrzebny i psychiatra

idę się położyć do wyra i odmóżdżyć do końca brukowcami

zajrrzę i pomęczę was póxniej

jak wpadłam tu jak huragan i zaczęłam pisać to wszyscy zwiali :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry