reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ja też muszę się wywrzeszczeć jak mi coś na wątrobie leży

o rany jak się boję co jest grane boli mnie potwornie brzuch strasznie mnie ciągnie w dole brzusia całą noc tak miałam do tego plecy i spinanie brzucha nieregularne co prawda ale zawsze

idę dzisiaj do gina tylko jak ja przetrwam do 16 psychicznie i fizycznie

dzisiaj mnie swędzą cycki i brzuch >:(

reklama
dziewczyny! u mnie znowu humor zdolowanej babki :( Dziwnie mi, jestem przygaszona i chciałabym mieć jakiś pretekst do pokrzyczenia, ale nie mam. Rafi jest zabójczo pomocny, nie truje, nie jęczy, jak nie on... Zaraz sam pojedzie zamówić wózek i pokupować różne pierdółki, których mi brak. A ja w domu zostanę :( buuuu

Kinga- ale jak Ci przywiezie wózeczek, to będziesz mogła pojeździć na sucho.
No i pozachwycac się nowymi rzeczami dla maluszka. Humor wróci !

Agao- nie zapomnij o oddychaniu. Jak łapie panika dobrze wziąć kilka głębszych....oddechów ;D
Pomaga! Wiem, bo tez miewam takie stany ;D

nie sądzę, żeby wózek był już dziś, bo ostatnio była w sklepie wersja, że trzeba go zamówć... A ja mam leżeć, nikt mi nie pozwoli tu nim jeździć.

A co do zakupów maluszkowych-to mamy już chyba wszystko i Rafi będzie kupował mi biustonosz do karmienia, gatki poporodowe, podkłady - chyba nie będę miała sie czym zachwycac :(

reklama
U mnie dziś chodzeniowy kryzys - potwornie bolą mnie obydwa stawy biodrowe - dosłownie chodzić nie mogę. Na dodatek leżeć też nie - tylko siedzieć, więc siedzę z Wami przed kompem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry