reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

A lato idzie... Przy okazji byś się poopalała... ;D

Skąd się biorą takie czasem mega zakręcone sny? ::)

Po tym jak od dwoch dni siedzę sobie nad stronką to śnią mi się cały czas kody i znaczniki ;D W sumie fajnie, bo już o dzieciowych rzeczach wyśniłam ile było można ;D

reklama
a ja mam już tak nisko brzuch, że niedługo to chyba przejdzie mi na plecy ;) ::), wcześniej nie mogłam oddychać, a teraz jak brzuchol mi się opuścił, to żeby usiąść to muszę prawie szpagat poprzeczny zrobić ;D ::)

fionka pisze:
a ja mam już tak nisko brzuch, że niedługo to chyba przejdzie mi na plecy ;) ::), wcześniej nie mogłam oddychać, a teraz jak brzuchol mi się opuścił, to żeby usiąść to muszę prawie szpagat poprzeczny zrobić ;D ::)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

KingaP pisze:
ja mam dziś powera, ale niestety tylko jak siedzę. Potem mi przechodzi... ::) Zaraz idę zrobić tosty na kolację

podziel się ze mną tym powerem, bo mi się nic nie chce. Właśnie przygotowałam sobie kąpiel i kto wie, czy potem nie zalegnę już na nockę w łóżeczku...

popluskaj się Na zdrowie!!! Ja pewnie też sobie później zrobię kąpiel, bo po kolacji mój Rafi będzie oglądał końcówkę Matrixa. Jest fanem filmów tego typu ::) ::) ::)

KingaP pisze:
popluskaj się Na zdrowie!!! Ja pewnie też sobie później zrobię kąpiel, bo po kolacji mój Rafi będzie oglądał końcówkę Matrixa. Jest fanem filmów tego typu ::) ::) ::)

Mój Marcin też ogląda ten film, dlatego mogę siedzieć o tej porze przed kompem... :laugh:

reklama
trochę odbiegnę od tematu........boszzzzzzzzzzz jakie mam WIELKIE CYCKI!!!!!! czy one jeszcze mogą być większe???
przecież będę się do przodu przewracać!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry