reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

widziałam prognozę, ze od 28 ma się ocieplić - nawet do 15 stopni!!! - to specjalnie dla nas Osinka! :laugh: wtedy już naprawdę musimy się brać za rodzenie, żeby z maluchami odrazu na spacerki wychodzić!

reklama
Osinka, Koga- melduje sie :) Nadal 2 w 1 i wypisali mnie ze szpitala :) tetno dzidzi juz ok, a porod owszem zbliza sie, ale w tempie po prostu zolwim :) A tak sie balam, ze nie donosze.
Dziewczyny, zostalo tylko 8 dni do terminu!

Maga, fajnie, że idziesz jeszcze do gina, bo mi na ostatniej wizycie (w środę) powiedziała,, że zaczynam rodzić. A na moje pytanie: "Jeśli przez ile czasu nic się nie zacznie dziać, to mam się zgłosić do spzitala" - odpowiedziała, że na pewno coś się zacznie... Szkoda tylko, że dziś już poniedziałek i nic... A wizyty miałam ostatnio co środę. Zaraz będę dzwonić do położnej do mojego szpitala - ona pewnie coś zaordynuje :-)

U nas, w Krakowie, też czuć wiosnę w powietrzu - cudowne....... :-) No i może na to czekała moja dzidzia :D

Wczoraj wybraliśmy się na ponad 1,5 godzinny spacer, co by może siła grawitacji coś sprawiła... Nawet probowaliśmy się wdrapać na kopiec Wandy, ale zbyt dużo było lodu i bałam się, że spadnę. No i ... nic... ani jednego malutkiego skurczyka... :-(
:-)

LASECZKI WEŹCIE SIĘ W GARŚĆ I NIECH SIĘ KTÓRAŚ ROZDWOI BO SIĘTAKI ZASTÓJ PORODOWY ZROBIŁ

NOOOOOOOO NIE BĄDŹCIE MAŁPKI I NIE POZWÓLCIE SIĘ DŁUGO PROSIĆ ;D

ja też dwa w jednym. Nie siedzę na BB, bo ściągamy z Rafałem muzykę przez emule i strasznie mam zamulony komputer, wszystko bardzo wolno się otwiera :( JUż wiem skąd nazwa programu :)

U nas zero wiosny, ja staram sie nie myśleć: KIEDY TO NASTĄPI, bo zdziczeję.

A Ty Kaśka nie bądź taka mądralińska :)
Tak poważnie, to jestem zirytowana, bo tak się trzęsłam nad sobą, a teraz cisza jak makiem zasiał. Trudne to dla mnie, bo im dalej, tym bardziej pękam... Może to normalne???

reklama
KingaP pisze:
ja też dwa w jednym. Nie siedzę na BB, bo ściągamy z Rafałem muzykę przez emule i strasznie mam zamulony komputer, wszystko bardzo wolno się otwiera :( JUż wiem skąd nazwa programu :)

Kinga też mieliśmy emule ale wywaliliśmy i teraz mamy soulseek i jest o wiele szybszy ja nie nażekam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry