reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

catherinka! my o urlopie Rafała już dawno zapomnieliśmy!!! Pocieszam się, że istnieje coś takiego, jak zwolnienie - opieka nad zdrowym dzieckiem. jest płatne wprawdzie 80%, ale jakby co, to zawsze jest jakieś wyjście :)

reklama
KingaP pisze:
catherinka! my o urlopie Rafała już dawno zapomnieliśmy!!! Pocieszam się, że istnieje coś takiego, jak zwolnienie - opieka nad zdrowym dzieckiem. jest płatne wprawdzie 80%, ale jakby co, to zawsze jest jakieś wyjście :)

KingaP - sprawdz dokladnie, bo z tego co mi wiadomo to opieka nad dzieckiem jest platna 100%, jakby maz mial opieke nad Toba to byloby 80%. Nie jestem pewna na 100% ale upewnij sie bo warto!

coś mi się wydaje,że jak tak dalej będę się rozdwajała to czeka mnie przymusowe leżenie na patologii :( jutro do gina...a potem zobaczymy...wie ktoś może co z magdalenąB ?

koga pisze:
hmmmmm...... co za pustki na bb!!!

Osinka, Kinga - jak tam?

no własnie... pustki!! z nudów zaczęłam układać ręczniki w szafie ;) i robić porządki w szafach

u mnie ciiiiisza :) Wczoraj przepakowałam torbę do szpitala, tak z nudów i tego oczekiwania

uffff ... fajnie że jesteś!!!!
myślałam, że już tylko ja zostałam na polu walki ;) ;D ;D ;D

ja właśnie robię ostatnie dzidziowe pranie! ( tzn dla śicsłości nie ja tylko pralka ;))

osinka - a jaka pogoda na Śląsku - idzie u Was wiosna???

reklama
hihi ja też dziś nastawiałam ostatnie 2 prania dzidziusiowe ;) o 6 rano, bo od 8 nie ma wody >:( (było na szczęście ogłoszenie)

u nas zimno i ponuro, ani widu ani słychu wiosny! a nie... wczoraj po południu przepięknie ptaki spiewały w pobliskim lesie... może to oznaka wiosny??? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry