reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
jeszcze raz dzięki za miłe słowa :)

Sylwia  - trzymaj się, to pewnie szczepienie i szybko minie :)

Kinga - pomyśl o tym w ten sposób: tylko w środę będziesz sama ;), a może jakaś koleżanka wpadnie Ci pomóc ::)

ja naprawde na mojego Maksa nie mogę narzekać (odpukać!) - chyba dość lubi upały, śpi sobie na spacerkach albo ogląda liście drzew i trzyma nogi w górze :laugh: naprawdę długo potrafi zajmować się sobą - wystarczy, że mnie widzi w pobliżu - mogę więc ugotować obiad, poprać, poprasować czy umyć się

koga! ja nawet w środe sama nie będę!!! Karolina mnie nie opuszcza :)

Moje koleżanki wszystkie dzieciate, więc zmówimy się na spacery :)

Sylwia, na pewno to była reakcja po szczepionce połącznoa z działaniem upału! Jutro będzie dobrze - trzymam kciuki za spokojną nockę! :)

Koga, to tak jak ja na Filipa :) W ogóle od ponad dwoch tygodni anioł nie dziecko i tak sobie myślę, czy to nie czasem nie cisza przed burzą - ząbkowaniem ;D ;D ;D

Ja niestety nie mogę się na spacer wybrać :(

chyba że Michała mam w domu to wtedy się możemy wybrać na dwa wózki ale to raz na czas w niedziele

na szczęście jest podwórko koło domu i mogę być na powietrzu z moimi maluchami jak tylko pogoda ładna

reklama
moja Agata miała wczoraj dzień marudzenia, ale rozumiem ją - w mieszkaniu było 31 stopni i duchota :( dopiero spacer od 19-21:30 ją uspił na dobre ;)

chociaż i tak nie było żle - spałyśmy do 11:30 ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry