reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Pytia miłej zabawy

Ewunia zachowanie kolegi to chamstwo w najczystszej postaci i tylko o nim źle świadczy , że nie umie się zachować, a Ty zapszeproszeniem olej głupka a jak walnie Ci jeszcze taki miły "komplement" to mu odparuj, że np. widzisz że łysieje i możesz mu polecić dobry środek na zakola ;D- faceci są bardzo wrażliwi na tym punkcie

UAM w Poznaniu, a co?

Ja UŁ w Łodzi, to widzę że mam wspólne "zainteresowania"
Wczoraj w Łodzi był egzamin na aplikację sądową i stawiłam się, było 75 pytań i dwa opisowe - żeby przejść do części ustnej trzeba mieć poprawnie 60 pytań - wyniki jutro , :)zobaczymy

koga - Ja UŁ w Łodzi, to widzę że mam wspólne "zainteresowania"
Wczoraj w Łodzi był egzamin na aplikację sądową i stawiłam się, było 75 pytań i dwa opisowe - żeby przejść do części ustnej trzeba mieć poprawnie 60 pytań - wyniki jutro , :)zobaczymy

a mnie wkurzają docinki na temat figury...ja nie wiem co ludzie sobie myślą? są pewni,że kobieta wyskoczy z porodówki w dwu częściowym kostiumie i będzie miała wymiary 90-60-90? wrrrrrrr niech spróbują chodzić w ciąży, rodzić, zajmować się maluszkiem a dopiero wtedy niech się wypowiadają >:(

ewunia - nic się nie martw uszka do góry i będzie dobrze. Niektórzy ludzie są straszni i za przeproszeniem myślą tylko o czubu swojego nosa, i o wyglądzie zewnętrznym a faceci zwłaszcza. :)

eee tam jest mi tak smutno dzisiaj mam wyjsc z kolezanka, ale teraz to az sie boje ze znowu uslysze cos niemilego, powoli zaczynam miec fobie przed wychodzeniem, zaczynam sie bac ludzii popadam w paranoje...nie chce sluchac takich rzeczy to jest takie przykre, strasznie mi smutno, az mi sie plakac caly czas chce, mam wrazenie ze juz nigdy nie schudne, a to nie jest 40 czy 30 kilo a 14 do zrzcuenia czy to az tak wiele bo sama juz nie wiem :( :( :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry