reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Benita - podaj tylko adres a zjawię się natychmiast z odkurzaczem ;D ;D ;D
u mnie deska czeka - czy męskie koszule też prasujesz??
... a damskie?? :laugh:

inkaa oj teżbym się wściekla na maksa ::)
mnie zawsze cos takiego wyprowadza z równowagi ..
własnie fakt jak coś mężuś robi a nie ustala tego wcześniej ze mna

A nam w piątek stuknęło 5 lat po ślubie ;D Poszliśmy sobie na obiadek, z Jasiem, bo moja mama akurat chora i nie mielismy go z kim zostawić. Kelnerce tak się spodobał, że ciągle go zabawiała, żebyśmy mogli spokojnie zjeść. No i z samego rana dostałam bukiet róż :laugh:

pytia! wszystkiego najlepszego :)

u nas dziś swięto rodzinne. Jak na złość wracają: moja siostra (z Anglii) i teść (z morza). w dodatku Rafał pracuje do 18 !!

Wieczor zarezerwowany dla Rodziców Rafała , a noc dla mojej siostry :) jestem uszczęśliwiona

Maga, do duzej willi to nam baaaardzo daleko i raczej tak pozostanie,w dodatku mamy tylko jeden dywan w duzym pokoju,bo narazie nie zarobilismy na wiecej.Ale za to okropnie "owlosiony" ::) :P bo mamy owczaraka nizinnego(nie wiem czy ktoras wie jak to wyglada)
Koga, koszule prasuje..i posciel tez...duze przescieradla,poszwy,poszewki,reczniki....prasowanie mnie wycisza(ponoc tak jest z wariatami :P ;D )

A ja ostatnio marnie sie czuje ,nie psychicznie ale fizycznie- w glowie mi sie kreci i jakos mi slabo.Zrobilam sobie morfologie,bo sobie pomyslalam ze moze mam anemie,ale wyniki mam bardzo ladne.Wiec juz nie wiem co mi jest ???????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry