reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kasiula Matula gratulacje!:-)
a dlaczego kolezanka powiedziala ci ze nie zdalas:confused:

Jesli chodzi o czapke to jak byly upaly i wyciagalam Briana z wozka zakladalam mu czapke i jak jest wiatr zakladam mu;-):happy:

nie wiem maggusia cos pomieszala mowila ze byla jakas lista i mnie na niej nie było no bo ona oczywiscie zdala (szkoda ze matury nie zdała)
ale bylam zla na nia jak dzis sie dowiedzialam
ale przemilcze napisalam jej dzis sms ze ciesze sie ze zdalam nawet nie odpisala

ja do czapek jestem przyzwyczajona bo nawet jak bylo slonko to ubieralismy hustke na glowke zeby slonko nie przygrzało

a z innej beczki kochane ale mam dobry humor
pisalam egzamin zawodowy na tytuł technik handlowiec i nie mialam kiedy isc zobaczyc winikow moja kolezanka powiedziala ze nie bylo mnie na liscie wiec nie zdalam
a dzis sie przeszlam z ciekawosci i zdalam i to niezle z jednej czesci 75%punktow z drugiej 80% :-)

Kasiula ja tez mam tytul technik handlowiec, bo zanim poszlam na studia to robilam liceum ekonomiczne:tak::-) GRATULACJE:happy::-):-):-):-):-):-):-)

reklama
u mnie samopoczucie fatalne caly czas mysle czy znow jestem w ciazy choc test negatywny, dziewczyny co sadzicie o testach, jak bylam w ciazy z Agatka to nic nie wyszlo teraz negatywny a ja czuje sie jakbym byla w ciazy, moze sobie po prostu tak wmowowilam...nie wiem ale ciezko mi do tego stopnia ze ciezko mi zajmowac sie Agatka, ten strach mnie paralizuje, aJacek ma pretensje ze jestem pesymistka :-( :hmm:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry