reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

najgorzej kiedy dzieciaczki chorują i sie męcza przez to niesamowicie
u nas zatkany nosek powodowal ze chwilami az plakalam jak widzialaam jak emi beczy bo jej sie zatkał
okropność

aqua ja tez ostatnio w sklepie widzialam babke z takim noworodkiem w wozku ale byla malutka patrze na Emi i myśle o ty wielka babo ;-)

reklama
tak lolcia mam tą fride i szczerze mówiąc bardzo dobrze oczyszcza nosek ale ciezko jest naklonic dziecko zeby sie temu poddalo
na poczatku nie wiedziala o co chodzi a potem tak sie wiercila ze za chiny nie moglam trafic do noska ale nie plakala
a w aptece nie wiem czy sa bo nie patrzyłam ale mysle ze powinny jakies byc

ojoj, czyzby mateo chorowal?! :( caluski dla niego by szybko mu to chorobsko przeszlo. teraz to taka pogoda niby goraco a wiaterek zdradliwy. a ja sie odzwyczailam od bratusia w czapce ;P to teraz ciezko mi go w nia ubierac

oj magda choruje i to ja go zaraziłam katarem:-( Byliśmy u lekarza i pani doktor go osłuchała, ale mówiła że wszystko jest w porządku. A więc tylko (aż!!!) katarek i zaczerwienione gardło. Dostaliśmy kropelki do nosa i syrop. Ja jestem w gorszym stanie. Cały nos zapchany, jestem w pracy a tak mi sie spać chce że zaraz walne głową o klawiaturę i odpłynę:baffled:

magda widzę nowe zdjęcie Bartusia w suwaczku:-) :-) Śliczny chłopak, ostatnio oglądałam zdjęcia marcowych dzieciaczków po urodzeniu i stwierdziłam że Bartek chyba jako jedyny jest do siebie podobny i ma teraz takie same rysy. Bo jak patrze Na Mateusza to jakby mi normalnie ktoś dziecko podmienił:szok:

ja do czapek jestem przyzwyczajona bo nawet jak bylo slonko to ubieralismy hustke na glowke zeby slonko nie przygrzało

a z innej beczki kochane ale mam dobry humor
pisalam egzamin zawodowy na tytuł technik handlowiec i nie mialam kiedy isc zobaczyc winikow moja kolezanka powiedziala ze nie bylo mnie na liscie wiec nie zdalam
a dzis sie przeszlam z ciekawosci i zdalam i to niezle z jednej czesci 75%punktow z drugiej 80% :-)

reklama
kasiula gratulacje! Niezły wynik!
Co do czapki to ja jestem przeczulona i zawsze zakładam Mateuszowi (wyjatkiem były upały, kiedy był w cieniu lub spał w wózku).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry