reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Ewunia- to duża z Ciebie dziewczynka:-) ja jestem malutka - 160 cm ale przytyłam 9 kilo i w sumie już wszystko zrzuciłam ale chciałabym więcej. Pewnie poszłabym do siłowni ale jestem zmęczona- po pracy padam na twarz. Muszę sie jednak pozbierać się do kupy i iść pogimnastykować ciało.:-) :tak: :tak: :tak:

reklama
W koncu zdolalam tu trafic-bo mialam problemy ze zresetowaniem hasla. Padam z nog bo dzisiaj musialam byc w pracy na 7 godzin a teraz jeszcze Jas marudzi. Bylismy u neurologa i rehablitantow i wszysscy mowia to samo ze Jas jest do tylu 1,5 miesiaca-po prostu byl wczesniakiem a nikt tego w szpitalu nie zauwazyl-a powinnismy go rehabilitowac od samego poczatku.W sobote idziemy na wesele a w niedziele wracamy na Wegry-wiec czeka nas intensywny weekend!

tak karolkaz duza dziewczynka ze mnie :rolleyes: :-) ale juz to polubilam...ale przy tej wadze 69 mowili mi ze za chuda jestem..hehe... to teraz maja co chcieli, ale tak powaznie to juz trzeci dzien wytrwalam w postanowieniu skurczania zoladka, tylko pije+ jeden lekki posilek i czuje ze tego nie zmarnuje bo dawno nie udalo mi sie wytrzymac nawet jednego dnia...to dosc drastyczna zmiana nawykow zywieniowych, ale w moim przypadku skutkuje w 100% eliminuje pieczywo, slodycze, alkohol i gazowane napoje i wierze ze bedzie dobrze juz czuje sie lzejsza, zabieram sie za byle robote zeby tylko nie jesc ;-) wiec dzis padam na pyszczek...a Jacek jeszcze w pracy:-(

maggusia a jakie te twoje rozstepy??? powazne ?? ja w czasie ciazy stosowalam elancyl i nie mam sladu, moze takie miniaturowe na udach ale na brzuchu nic choc przytylam 20 kg :dry: ale powiem ci ze wolalabym miec rostepy niz ten paskudny tluszcz, a jak mialam te 69 kilo to mi sie wydawalo ze jestem grubas a wzrostu mam 187cm(idealna waga dla mnie) , a teraz jak patrze na te zdjecia to dalabym wszystko zeby wygladac tak jak wtedy

Ewunia 23 rozstepy mam dlugie i szerokie na brzuchu bo kilka mam na piersiach ale zbytnio nie widac i na udach te na brzuchu to koszmar az chce mi sie plakac jak na ni patrze w ciazy przytylam 22kg stosowalam Mustelle a pozniej oliwke na zmiane i nic mi nie pomoglo:-(i ma te cholerstwa.Mysle ze tluszczyk lepiej jest miec bo jak sie chce to sie schudnie a rozstepy musisz usunac laserowo co wiaze sie z kosztami i najlepsze efekty sa zaraz po ciazy ale skad na to kase wziasc:confused: a jesli to nie pomoze to operacja plastyczna niestety ktora jest bardzo droga:errr:i to jest ostateczne wyjscie.
Wiesz ja tez narzekalam przed ciaza jaka ja gruba jestem a wazylam 49-51kg (moja waga sie wachala).Nigdy nie mialam bardzo palskiego brzucha ale wszytsko bym dala zeby tak wygladac jak kiedys:huh:dlatego teraz jestem na diecie:tak:i mam nadzieje ze troche sie zmniejsza no i narazie zdecyduje sie na lasery jak uzbieram kase.
Uwierz mi zadna by kobieta nie chciala miec tego cholerstwa lepiej miec tluszczyk ktorego przy odrobinie wysilku sie pozbedziesz!:-)

:no: A ja ani diety, ani ćwiczeń. Jestem już z dzidziem w nowym miejscu, w Tarnowie. I chyba ze stresu, zmian, moja waga leci w dół. Z przyzwyczajenia biorę do przymiarki w sklepach większe rzeczy, a tu niespodzianka - pasuje mniejszy. Bioderka trochę szersze niż przed porodem, dlatego odpadają spodnie sprzed ciąży.

Ja mam regularnie az jestem zaskoczona jaki po ciazy mi sie wycyrkolowalo

Ja też mam nadzieję na uregulowanie. Przed ciążą :szok: na początku co miesiąc pogotowie, mocne lekarstwa i ból, przez który mdlałam. Narazie mam 6 dzień @ po ponad rocznej przerwie. Jakoś tak czuję się niepwenie - bez bólu, nie wiem, kiedy się skończy :-) Ale złośnik z tej okazji pozostał we mnie nadal :wściekła/y:

reklama
Ja zła jestem tydzień przed jak zaczynam wrzeszczec moj G ma jedną odpowiedz czy tobie nie zbliza sie okres i rzeczywiscie
a czepiam sie wszystkiego i w sumie zawsze byle czego
ale juz taki nasz urok ...KOBIETY...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry