reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
a czemu ja do jasnej ch.. nie mam w odpowiedzi tych emotikonow czy czegos tam?? dalam w tych dodatkoqwych ta opcje "zaawansowane " i co?? och, mam dosc nie idzie sie tu polapac, ale nam dobrze zrobili... >:( jakby swiat juz nie byl wystarczajaco poplatany!!

Koga, hmmm... z treści Twojego posta wynika, że już prawie podjęłaś decyzję :tak:

no naprawdę mam problemchciałabym ale boję się czy sobie poradzę a tu już nie będę miała powrotuco robića jak to powiedzieć moim dwóm sympatycznym szefom???najpóźniej w poniedziałek musiałabym to zrobić, oblewa mnie zimny pot na samą myśl o tej rozmowie no i cały czas myślę czy to dobra decyzja

koguś nie wiem moze sie myle ale jest tyle podłości dziś na świecie że oprócz innych trzeba myśleć o sobie. MAsz okazje to ją łap. wiem że dobrze się mówi - może jeszcze być różnie i żałować się będzie ale do ryzykantów świat należy. A jak los daje ci taką okazję ty z niej nie skorzystasz to co będzie??? Może będzie lepiej w nowej LEPIEJ PłATNEJ PRACY I BLIżEJ DOMKU:happy:

ech maggusia jak ja cie rozumiem :-( choc wieczory bywaja ok to za dnia padam na twarz i popadam w depresje bo juz nie moge tego wszystkiego ogarnac, ale jakos wytrzymam, dla mnie relaksem bedzie jak sie w koncu na ta silownie wybiore :-) moim marzeniem jest wyjechac w dalekie miejsce chocby na tydzien i odpoczac tak po prostu!!

Ewunia na silownie to tez bym sie wybrala ale jak narazie jestesmy w remontach i chyba nie moge obie pozwolic na karnet:baffled: a u nas drogie jest w UK.Juz nawet myslalam zeby sobie kupic bieznie bo taniej by mnie wyszlo i wcale nie drogie sa ale to chyba pozniej jak bede miala ja gdzie postawic.
Tak wogole to wybralabym sie gdzies do kosmetyczki przynajmniej na godzine zeby sie zrelaksowac bo ostatnio tyle mam na glowie no i ciagle opieka nad malcem dzien i noc:eek: wiec padam normalnie juz mam takie podkowy po oczami ze szok:sick: dlatego ostatnio sie zbuntowalam i powiedzialam ze przynajmniej w dzien musze godzine odespac wiec zostawiam malca z M ale wiadomo co to za spanie w dzien jak wszytsko sie slyszy:confused: i jak placze synek to odrazu jakos tak nie moge sluchac i musze zobaczyc dlaczego placze:szok:
Wogole to mecza mnie moje rozstepy dlatego tez wzielam sie za siebie i odchudzanko!moze sie zmniejsza smaruje sie kremami ale wiadomo wolalabym zeby np taki profesjonalny masaz zrobila mi kosmetyczka i chce wybrac sie na lasery ale kiedy to bedzie na dodatek szybko musze z nimi dzialac o jej:-(

reklama
maggusia a jakie te twoje rozstepy??? powazne ?? ja w czasie ciazy stosowalam elancyl i nie mam sladu, moze takie miniaturowe na udach ale na brzuchu nic choc przytylam 20 kg :dry: ale powiem ci ze wolalabym miec rostepy niz ten paskudny tluszcz, a jak mialam te 69 kilo to mi sie wydawalo ze jestem grubas a wzrostu mam 187cm(idealna waga dla mnie) , a teraz jak patrze na te zdjecia to dalabym wszystko zeby wygladac tak jak wtedy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry