reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

nadszedł, nadszedł... PIĄTEK :)

Zaraz sie ubiorę, wyszykuje do pracy i ... WOLNOŚĆ !!

Przeraza mnie ta codzienność pracowa, myślałam, że będzie lepiej :(

A na dziś moje koleżanki z pracy umówiły się do pubu, a ja nie mam ochoty zostawiac moich Smoków samych. Nie idę!!!

reklama
podzielam Kinga Twój entuzjazm dzisiaj :)

moje laseczki z działu też zawsze w piątek idą do baru na drinka, ja nie idę, nie mam ochoty wdychać papierochów z 7 gęb ;) 8)

a ja jade jutro na kręgle i do baru poraz opierwszy od...............
niepamietam kiedy bede chwile bez Emili i do tego troche sie rozerwe
dzis tez jak mala zaśnie przyjdzie kolega i przyjedzie szwagierka boziu jak ja nie cierpie siedzieć sama ::)

Dzięki, dziewczyny, za dobre słowo. Jakiś pechowy okres u nas, ciągle jakieś problemy i końca nie widać ::) A najbardziej mnie wkurza, że muszę chodzić do pracy :P I tak dobrze, że dwa dni mam wolne, bo nie wiem, kiedy złapałabym oddech.
I w dodatku zaczynam być zazdrosna o swoje dziecko i ten czas, którego z nim nie spędzam. Rany, co się ze mną dzieje ?

a ja dziś pierwszy dzień wolny opieki na dzieci...

obydwaj wysoka temperatura, moja pediatra nie może przyjechać, więc jedziemy dopiero do przychodni po 15...

nie mogę patrezć jak moje dzieciaczki się męczą...

Ja jestem strasznie przemęczona dziś miałam do szkoły na12:30 i jak młodego rano usypiałam to zasnęłam zanim on zasnął. śniły mi się arkusze ocen i dzienniki. Jak sie obudziłam moja mama usypiałą Kamila. Poszłam spać i spałam jak zabita do 10 :) Ale jestem już wykończona a to dopiero 2 tydzień pracy. w przyszłym tygodniu wywiadówka i konferencja przed nią i znów nie będe widziała Kamila. Wiecie co normalnie nie raz nie chce mi sie żegnać z KAmilem bo czuje że wymiękam i zaraz buchne płaczem. Wiem że przy mojej mamie nic mu nie grozi i jest szczęśliwy bo bardzo ją kocha i mojego tate też (szczególnie ciągnąć za brodę) ale mam do siebie żal że to nie ja jestem z nim.

reklama
nie widac suwaczkow nie mozna wkleic zdjecia obok nazwy i istnieje takie cos jak na tamtym ze klikalam na nowe odpowiedzi i pokazywalo mi sie to co mnie obcgodzilo a tu co mam szukac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry