Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no to przyzwyczajamy się na nowo - widzę że - nic nie wiedzę...
jak dojdzie coś do mnie bocznymi dorogami to Wam podpowiem co i jak...
na razie Bartek od 4 dni ma temeraturę powyżej 39 stopni i niczym mu nie mogę zbić, a \piortrek dorobił się zapalenia ucha - dzisiaj już mu spadła temperatura...
Jejku ja pomarudzę , jestem ostatnio strasznie zmęczona głowa boli codziennie i ogólnie jestem rozbita. W pracy zachrzan i mam dość, ale jak wracam do domu to widząc uśmiech Antosia zaraz mi przechodzi zły nastrój.
ja też jestem lekko zagubiona ....
i nie chodzi mi tylko o forum
mam propozycję zmiany pracy, genaralnie na lepszą, za większe pieniądze i jeszcze bliżej domu, tylko jak się wykręcić z tej obecnej, z której byłam tak zadowolona .... ???
tak mi głupio
lepsze jak zawsze wrogiem dobrego
te ikonki w wiadomości sa jak ustawisz szybka odpowiedz ale jak ja to zrobila nie pamietam
chyba musisz kliknąć nie na odpowiedz na samym dole ale na opcje odpowiedzi nad tekstami wszystkich na stronie
nie wiem czy sie jasno wyrazilam