reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ewunia u mnie pierwszy test był negatywny więc mąż dostał burę a potem kolejne 2 tygodnie później były już pozytywne. Poczekaj troszkę jakiś tydzień jak @ nie przyjdzie i dalej się będziesz tak czuła zrób test jeszcze raz ewentualnie gin

reklama
dziewczyny strasznie sie dizś rano przestraszyłam. Mateunio nadal ma zapchany nosek więc chciałam mu troche ulżyć i odessać gruszką. No i niestety widocznie zrobiłam to za mocno bo zaczęła mu lecieć krew:-( Ale mam wyrzuty sumienia, płakać mi się chce. Boję się czy czegoś mu tam w nosku nie uszkodziłam:-( Niby krwi nie było dużo ale mimo wszystko poleciała. Okropnie się teraz czuję

no z tym katarek to tez klopot ja tez balam sie zawsze ta gruche pchac w nosek
lolcia a patrzylas na te odsysacze?tego prawie wcale nie wkladasz tylko lekko przykladasz a czyszcza super

dziewczyny strasznie sie dizś rano przestraszyłam. Mateunio nadal ma zapchany nosek więc chciałam mu troche ulżyć i odessać gruszką. No i niestety widocznie zrobiłam to za mocno bo zaczęła mu lecieć krew:-( Ale mam wyrzuty sumienia, płakać mi się chce. Boję się czy czegoś mu tam w nosku nie uszkodziłam:-( Niby krwi nie było dużo ale mimo wszystko poleciała. Okropnie się teraz czuję

Lolcia, co ty!! Przeciez nie specjalnie to zrobilas!:no: A te malenkie noski sa tak delikatne i mocno ukrwione, ze nie trzeba mocno zachaczyc, zeby poleciala krew! Zaloze sie, ze mateuszek nawet sie nie obrazil:-) Uszy do gory!:tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry